Alles wat je nodig hebt om te beleggen in vastgoed

Iedereen weet dat vastgoed een redelijk veilige investering is met een mogelijk hoog rendement. Het is voor de meeste mensen echter heel lastig om een vastgoed portfolio op te bouwen. Daar heb je heel veel extra geld voor nodig. Dat denk je misschien, maar dit is niet helemaal waar. Zelfs met een minimale investering, kan je al beleggen in vastgoed. En hoe je dat doe, dat kan je leren in de Vastgoed Community.


Het is een compleet netwerk van vastgoed beleggers. Je vindt hier alle kennis, ervaring en bruikbare contacten die jou zullen helpen bij het opzetten van een vastgoed portfolio. Je laat geen goede deals meer varen, omdat je niet voldoende kennis of vermogen hebt. Je kan heel makkelijk gelijkgestemde vastgoedbeleggers en experts vinden, maar vooral ook benaderen. Zonder dat je te maken hebt met onoverzichtelijke Facebook of andere social media groepen. En je hoeft sowieso niet meer urenlang bezig te zin met et zoeken naar betrouwbare dealsourcers, beleggingsmakelaars, taxateurs en aannemers.

Masterclasses met experts

Iedere maand zijn er interactieve Masterclasses met experts. De onderwerpen lopen uiteen van investeringen in het buitenland, hoe dat je panden kan vinden, hoe splitsing/ontopping werkt, je leert over transformaties, investeren en shortstay. Dit zijn normaal hele dure masterclasses waarvoor soms wel honderden euro’s geteld worden. Maar bij de Vastgoed Community zit het bij je lidmaatschap inbegrepen.

Laagdrempelig netwerken

Er is 1 platform waarop je alle vastgoedbeleggers kan vinden, en dat van alle niveaus. Je vindt hier ook alle samenwerkingspartners. Denk dan bijvoorbeeld aan deal-sourcers, beleggingsmakelaars en taxateurs. Er zijn wekelijkse online netwerksessies, maandelijkse mastermind-sessies en je kan ook nog eens heel makkelijk iemand gewoon een bericht sturen en om informatie vragen. Alles wat je nodig hebt, iedereen die je nodig hebt, binnen handbereik.

VASTGOED Community

Een vertrouwd platform

Om te beleggen in vastgoed, wil jij heel veel informatie hebben. Wanneer je die zelf allemaal bij elkaar moet zoeken, uit moet doctoren wat je precies nodig hebt en wanneer je er zeker van wil zijn je ook aan alles gedacht hebt, dan ben je wel even zoet. Hier vind je al deze informatie, gestructureerd, bij elkaar op een plek, aangevuld met ervaringen van andere mensen. Mocht het zo zijn dat de informatie die jij nodig hebt, niet op het platform te vinden is, dan hoef je maar een berichtje te sturen of een topic aan te maken en het platform gaat er alles aan doen om jou te koppelen aan iemand, binnen het netwerk, die jouw vragen kan beantwoorden.

Wat voor een topics en ervaringen vind je in de Vastgoed Community?

Eigenlijk vind je er alles wat je nodig hebt om van start te kunnen gaan. De lijst is uitgebreid en alle mogelijke onderwerpen, die jij nodig kan hebben, zijn aanwezig. Denk dan bijvoorbeeld aan Netwerken, Rekentools, Acquisitie, Geldverstrekkers, Crowdfunding platformen, Makelaars, Taxateurs, Literatuur en Boeken, Cursussen, Vastgoedcoaches, Vastgoedbeheerders, Fiscaal en Juridisch, Voorbeeld documenten en dan is er ook nog de optie voor Off-market Deals en een overzicht voor deal-sourcers.

Mastermind groepen

Er zijn allerhande mastermind groepen te vinden op dit platform, die jou verder kunnen helpen. Dat is niet alles, je kan zelf ook een mastermind groep aanmaken. Iedereen kan dan de kennis die ze hebben met elkaar delen. Dat kan zijn over Projectontwikkeling, Splitsing en Transformering, Investeren in het Buitenland, Investeren in Shortstay, Investeren in Garageboxen en Investeren per Regio.

Er zijn ondertussen al meer dan 37 samenwerkingspartners uitgenodigd op het platform. Mensen die een begrip zijn in de vastgoedwereld en ervoor openstaan om hun kennis met jou te delen.

Naast de masterclasses en mastermindsessies, is er ook een online, interactief vastgoed café, waar je een virtuele netwerkborrel kan hebben met de andere leden.

Over de Vastgoed Community

De Vastgoed Community is ontstaan uit een Facebookgroep met meer dan 5000 leden, namelijk Vastgoed Mastermind. Het is nu een besloten online community. De FB-groep was al heel snel chaotisch en onoverzichtelijk en er was behoefte aan een meer gestructureerd platform. De hoeveelheid informatie werd op een overzichtelijke manier verwerkt en de Vastgoed Community werd et geordende alternatief voor de Facebookgroep.

Je kan hier je netwerk uitbouwen en voorkomen dat je foute beslissingen maakt. Je hebt namelijk mensen met de juiste kennis, deskundigheid en ervaring binnen handbereik. Je leert dus precies wat je moet doen, hoe je dat moet doen en dit dankzij het netwerk dat je opbouwt dankzij deze community. De leden bestaan onder meer uit vastgoed experts, dealsourcers, makelaars, hypotheekadviseurs en aankoopcoaches.

Dankzij dit netwerk zal je ook heel veel kosten besparen. De kennis van anderen, helpt jou snel de informatie te vinden die je nodig hebt, je hebt allemaal betrouwbare partners binnen dit netwerk en je hebt toegang tot een duidelijk overzicht van alle cursussen, geldverstrekkers en andere zaken waar jij mee te maken krijgt.

VASTGOED pic

Een Vastgoed Community abonnement

De Vastgoed Community werkt met een maandabonnement. Dit wil zeggen dat je et abonnement maandelijks op kan zeggen. Neem je echter een jaarabonnement, dan krijg je twee maanden gratis lidmaatschap, welke je per kwartaal dient te voldoen. Je kan dus eerst een maand uitproberen en vervolgens kiezen voor een jaar lidmaatschap. Mocht het zo zijn dat je een maandabonnement neemt, en de prijs gaat in de tussentijd omhoog, dan dien je wel het nieuwe bedrag als maandabonnement te betalen. Het is dus een serieuze overweging waard om meteen voor een jaarabonnement te kiezen.

Conclusie

Wanneer jij serieus interesse hebt in beleggen in vastgoed, of je nou een beginner bent of al wat ervaring hebt, dan is het ook een serieuze overweging waard om een jaarabonnement te nemen. Het gaat je niet alleen heel veel kosten besparen, je verdient dat abonnement dus terug, maar je krijgt er ook nog eens een schat aan informatie en een community vol experts en ervaringsdeskundigen bij. Jouw netwerk bepaalt mede of jij succesvol wordt in de branche waarin jij jouw geld wil verdienen. Met een lidmaatschap bij Vastgoed Community krijg je alles wat je nodig hebt, overzichtelijk en gestructureerd, op een presenteerblaadje. Je weet dan zeker dat je de beste ondersteuning krijgt op jouw pad naar financiële onafhankelijkheid, in de vastgoedwereld. Of dat je nou heel veel of maar een klein beetje kan investeren, er zijn mogelijkheden voor iedereen.