De Day Trading Masterclass review

De Day Trading Masterclass | Day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt

daytading

Volgens Kevin Timmer, de oprichter van Day Trading Masterclass, is day trading vooral heel moeilijk omdat er te veel informatie online staat, en veel van die informatie is dan ook nog eens onjuist. Kevin is daardoor 2,5 jaar bezig geweest om zijn doel te bereiken. Dat doel was het vervangen van zijn werk. Dat is hem gelukt en nu is het zijn missie om Day Trading voor iedereen toegankelijk te maken. 

Wat kun je lezen in de review?

Wie zit er achter De Day Trading Masterclass?

Sinds 2014 is Kevin bezig met day traden op de Amerikaanse Aandelenmarkt, de US Stock Market. Tegenwoordig is day traden op deze markt zijn full time werk. Het zorgt er onder meer voor dat hij op de mooiste en meest zonnige plekjes op aarde kan leven. Denk dan bijvoorbeeld aan Europa en Azië. 

Kan jij al als Day Trader aan de slag?

Je hoeft maar 1 of 2 uur per dag tijd te hebben om als Day Trader aan het werk te gaan. Dat kan overal ter wereld en het enige wat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding. Je bent dus niet locatie gebonden en kan een hele nieuwe levensstijl tegemoet gaan zien. Er is ook geen limiet op wat je kan verdienen. Je hoeft alleen maar de juiste kennis toe te passen en je kan jouw inkomsten dan net zo lang schalen tot je op een niveau zit dat bij jouw levensstijl en wensen past. 

hoeveel moet je doen

De Day Trading Masterclass

De masterclass bestaat uit een 12 uur durende cursus voor beginners en gevorderden. Je kan de video op je eigen tempo bekijken en je houdt ook toegang tot de cursus, dus je kan deze zo vaak terugkijken als je wil. 

Je krijgt ook toegang tot de Trade Room. Hierin vind je exclusieve Trade Room Discord Channels waar jij extra support kan vinden. Er zijn wekelijkse mentoring sessies en aanvullende educatie avonden. Je vindt er ook trade reviews en er zijn geregeld livestream. 

De community bestaat uit talloze traders en studenten en iedereen helpt elkaar en deelt informatie. Waardevolle informatie. Hoe meer mensen er mee bezig zijn en hun oog op de markt houden, des te meer kansen er ook zijn om te traden. 

Kevin heeft door de jaren heen 4 strategieën ontwikkelt. Jarenlang tweaken, backtesten en oefenen hebben hun vruchten afgeworpen en tegenwoordig maakt het niet uit wat de markt doet, want Kevin heeft evengoed een fulltime inkomen en leeft zijn ideale leventje. 

Wekelijks worden er ook vraag en antwoord sessies gehouden. Die worden allemaal opgenomen en je kan ze dus terugkijken. Ook handig als je eens een keer geen tijd hebt. 

De Day Trading Masterclass is zo ingericht dat mensen die nog op school zitten of een fulltime baan hebben ook de masterclass kunnen volgen. 

Kevin heeft scanners waarmee hij de beste trades vindt. Die scanner deelt hij ook met jou. 

Wat krijg je nog meer bij de Day Trading Masterclass?

Je hebt dus levenslang toegang tot de videocursus en je krijgt 1 keer per week een groepsmentoring sessie zodat je vragen kan stellen. Er is een 24/7 community van traders en studenten die elkaar helpen en ondersteunen. Je krijgt de pro-scanners om de juiste aandelen te vinden en je krijgt dagelijks een lijst met aandelen zodat je weet welke aandelen je in de gaten dient te houden en welke aandelen je kan traden. Je krijgt ook nog eens de excel sheets die Kevin zelfs gebruikt om het traden eenvoudiger te maken. Je krijgt 6 maanden toegang tot de Trade Room en het is mogelijk om deze periode te verlengen. 

Day Trading is steeds toegankelijker geworden, maar het kan evengoed nog heel ingewikkeld lijken. Zeker als je niet goed weet waar je moet beginnen. Er is dan een overdaad aan informatie, die niet eens altijd juist is, en daardoor kan het lastig zijn om een goede start te maken. Dankzij de Day Trading Masterclass kan jij een vliegende start maken op de Amerikaanse Aandelen Markt en op die manier beginnen met werken aan jouw financieel onafhankelijke toekomst.