Cryptocommunity Crypto cursus review

CryptoCommunity | Gratis bitcoin training

CryptoCommunity is een sociaal, alles-in-1 platform. Het doel is onder meer om crypto voor iedereen toegankelijk te maken. Deze community is continu op zoek naar de waarde binnen het ecosysteem van cryptocurrencies en de technologie die daar achter steekt. Die hebben namelijk een hele grote impact op hoe men transacties met elkaar uitvoert. CryptoCommunity is dus steeds op zoek naar investeringen of producten om te implementeren, zodat de verdere adoptie van dit ecosysteem gestimuleerd wordt en cryptocurrency voor iedereen binnen handbereik ligt. CryptoCommunity richt zich op lange termijn investeringen, biedt een cryptocursus en heeft forums en groepen.


Wat kun je lezen in deze review:

cryptocommunity team

Voor wie is de CryptoCommunity?

De leden van CryptoCommunity delen een passie voor crypto en dat is de basis van dit platform. Deze mensen zien allemaal een toekomst in de adoptie van crypto. Wanneer je denkt dat je snel rijk wordt, dan zit je hier niet goed. Het is een plek waar mensen samenkomen om op de lange termijn successen te behalen. De leden denken oplossingsgericht, met de hedendaagse problematiek in gedachte.

De crypto investeerders willen op lange termijn investeren in cryptocurrency, met een veilig gevoel en zonder stres. Dat kan op dit veilige en sociale platform. Mensen van alle niveaus zijn welkom en iedereen doet z’n best om ervoor te zorgen dat beginners zich welkom voelen. Er staat ook meteen een complete cryptocursus voor jou klaar en daarin vind jij alles wat je nodig hebt om succes te hebben. Je vindt op het platform uitgebreide forums en je kan ook je eigen groepen maken.

De crypto cursus van CryptoCommunity

Wanneer jij op een veilige manier kennis wil maken met crypto en natuurlijk met alles daaromheen, dan is de crypto cursus de ideale startplek. Dit gebeurt in de theorie, de praktijk en je leert alles over de methodiek. Wanneer je de cursussen hebt gevolgd, voel jij je ook meteen thuis in de community.

In deel 1 wordt de theorie behandeld, wordt er een diepe duik in de cryptowereld genomen en wordt de theorie uitgelegd in 7 modules die in totaal meer dan 40 lessen bevatten.

  • Bitcoin & Blockchain
  • Ethereum & Smart Contracts
  • Exchanges
  • Wallets
  • Investeren & Handelen
  • Portfolio Management

Deel 2 bestaat uit 8 modules met in totaal meer dan 40 lessen. Dit is het praktijkdeel. Er wordt verder ingegaan op de handelingen en acties om met crypto te starten. De theoretische kennis uit het eerste deel wordt dan in de praktijk toegepast.

De CryptoCommunity heeft een methode of strategie die toegepast wordt. In deel 3 wordt er verder op die methode ingegaan. Je krijgt uitgelegd hoe de methode is opgebouwd en wat daarvoor nodig is. Je leert om op een relaxte manier te investeren, zonder stres. Dit deel bestaat uit 3 modules met in totaal 7 lessen.

Er is ook nog een bonus mini-cursus, de Quick Start. Hierin wordt op een eenvoudige manier uitgelegd wat je precies nodig hebt om te starten. Stapsgewijs leer je hoe je een exchange account aanmaakt, geld stort, crypto koopt en verkoopt en leer je ook hoe jij jouw crypt veilig kan beheren.

Aan het einde van de modules vind je quizzen die jou laten zien of je de stof al op de juiste manier hebt opgenomen, of dat je beter nog even verder kan leren.

cryptocursus

CryptoCommunity wil het extra makkelijk en extra leuk maken

De cursus van CryptoCommunity helpt jou om de basis en alles daaromheen te begrijpen, wanneer het over crypto gaat, maar de community leert jou vooral ook om echt inzicht te krijgen in de cryptowereld. Dankzij de door CryptoCommunity ontwikkelde methode kijken de neuzen van de leden allemaal dezelfde kant op en je kan elkaar dan alleen maar sterker maken door jullie krachten te bundelen. Alles wat je nodig hebt om te beginnen met crypto vind je in deze community en je wordt ook nog eens geholpen met de volledige setup.

Dankzij de forums, de groepen, de andere leden en het team achter CryptoCommunity, zal jij nooit meer het gevoel hebben dat je domme vragen stelt. Iedereen houdt dagelijks de community in de gaten, zowel andere leden als het team, zodat je zo snel mogelijk antwoorden krijgt op jouw vragen. CryptoCommunity houdt zich eigenlijk helemaal niet bezig met de crypto markt. Daardoor heeft het, voor de door hun ontwikkelde strategie, geen invloed. Bij deze methode draait het namelijk niet om de coin, maar om jouw gehele portfolio.

Er is ook ruimte voor 1-op-1 coaching. Dit gebeurt op Discord. Hier gaat het team regelmatig live om tactieken te bespreken. Als het nodig is, kan jij op die momenten ook direct assistentie krijgen. Doordat de hele community passie heeft voor crypto, is iedereen er ook veel mee bezig en kan je de informatie onderling uitwisselen. Je hoeft dus niet meteen zelf een hele coin uit te pluizen. Dit doet de community samen, en op die manier bespaart iedereen tijd.

Regelmatig aanbiedingen

De CryptoCommunity heeft verschillende mogelijkheden om mee te doen op het platform. Je kan ervoor kiezen om alleen lid te worden van het platform en er is een optie om voor de cursus te kiezen en dan krijg je het lidmaatschap erbij en heb je onbeperkt en levenslang toegang tot het forum. Kies je ervoor om alleen lid te worden van het platform, dan kan je dat maandelijks stopzetten. Er is nu ook een trialperiode. Er zijn geregeld aanbiedingen die het nog interessanter maken om lid te worden van deze community.

De voordelen van CryptoCommunity

Dit platform is absoluut geschikt voor gevorderden, maar vooral ook echt perfect voor beginners. Het is namelijk een veilige omgeving om te beginnen met cryptocurrencies. Samen met anderen leren over jullie gezamenlijke passie. Je vindt er ook de crypto-only tijdlijn. Hierop vind je alleen maar informatie over crypto, verder niks. Zo blijf jij altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de cryptowereld.

Door lid te worden van de CryptoCommunity heb jij ook nog eens toegang tot exclusieve content. De kennis en kunde van alle leden ligt voor het oprapen. Je kan ook jouw eigen profiel maken. Je kan andere leden volgen en elkaar berichten sturen. Er zijn Q&A’s waardoor jullie elkaar leren kennen. Het persoonlijke dashboard heb je een duidelijk overzicht en kan je ook meteen tot actie overgaan. Je kan met vrienden of met andere leden groepen aanmaken en lid worden van de groepen die er al zijn. De groepen zijn openbaar, besloten of verborgen.

statestieken

CryptoCommunity heeft meer dan 130 leden. Een kleine, maar hele fijne community, die op het platform samenkomt om kennis met elkaar te delen en zo ook samen nog sterker te worden. Het is dan ook niet voor niks dat de leden een 4.8 van de 5 scoren voor het platform. Je kan beginnen met een trialversie en dan kijken of jij verder wil gaan met de community en of je dan de cursus er wel of niet bij kan gebruiken.

Wat CryptoCommunity vooral biedt, is heel veel rust. Je hebt de kennis, kunde en steun van de andere leden en het team om een overwogen en bewuste keuze te maken wanneer jij aan de slag gaat met de methode van dit platform. Hierdoor kan jij een vliegende start maken met crypto en op de juiste manier met je investeringen omgaan, waardoor jij uiteindelijk zelf kan behoe jij jouw leven in wil richten.