Affiliate Marketing Revolutie review

Affiliate Marketing Revolutie review | Alles over passief geld verdienen

Onze wereld is steeds meer aan het digitaliseren. Dit heeft inmiddels geleid tot een ongekende groei van de onlinewereld. Het betekent niet alleen dat bijna iedereen wel eens online actief is, maar ook dat er enorme mogelijkheden liggen als het gaat om geld verdienen. Er zijn vele manieren om dit te doen en een groot voordeel is dat je gewoon vanuit huis online geld kunt verdienen.


Wat kun je lezen in deze review:

Wat ga je leren?

Lijkt het je ook interessant om online geld te verdienen? Dan heb je de mogelijkheid om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Deze vorm van e-commerce wordt steeds populairder en veel mensen hebben hiermee een winstgevend platform gecreëerd. Als je ook een graantje mee wilt pikken en online geld verdienen, dan kan dat!

Houd er echter rekening mee dat je vaak minder succesvol zult zijn wanneer je besluit om zomaar zelf met affiliate marketing te beginnen. Om er echt alles uit te halen, is het aan te raden een cursus te volgen. Daarom staat dit artikel in het teken van een Affiliate Marketing Revolutie review. Met deze cursus leer je stap voor stap hoe je jouw affiliate platform winstgevend kunt maken. Daarnaast leer je het volgende:

  • Hoe je online geld kunt verdienen
  • Hoe je een winstgevend affiliate platform of website bouwt
  • Hoe je goed kunt scoren met waardevolle content
  • Hoe je ervoor zorgt dat je commissies toenemen

 

internetsuccesgids

Wat is affiliate marketing?

Voor veel mensen kan affiliate marketing als een ingewikkeld concept klinken wanneer ze het voor het eerst horen. Toch is affiliate marketing niet heel erg ingewikkeld, laten we even kort bespreken wat het precies is.

In principe is affiliate marketing niets anders dan het promoten van andermans producten. Als een bezoeker via jouw platform terechtkomt bij het product dat je promoot en/of besluit het via jouw platform te kopen, ontvang je een commissie. Wanneer je goed scorende content op je platform plaatst, kun je daar een aardige geldstroom uit halen. Wel is het belangrijk dat je goed weet hoe je affiliate marketing doet, maar dat leer je gelukkig in de cursus.

Lijkt affiliate marketing je interessant en wil je er meer over leren? Neem dan hier een kijkje.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Zoals nu misschien wel duidelijk is, is de Affiliate Marketing Revolutie een cursus die in het teken staat van affiliate marketing. Sterker nog, het staat in het teken van je te helpen om jouw affiliate marketing zo succesvol mogelijk uit te voeren en rendement te behalen.

De cursus leert je hoe je een geldstroom kunt creëren door affiliate marketing toe te passen op je platform. Dit platform kan verschillende dingen zijn, maar vaak is het in de vorm van een website, YouTube of social media.

Je bereikt dit doel door verschillende modules te doorlopen. Wat je daar precies leert wordt verderop in dit artikel nader uitgelegd. De Affiliate Marketing Revolutie doet er in ieder geval alles aan om je op weg te helpen als affiliate partner en om je te helpen jouw platform winstgevend te maken.

Wie heeft de cursus ontwikkeld?

Om een indruk te krijgen van de betrouwbaarheid van deze cursus, is het belangrijk een blik te werpen op de ontwikkelaar ervan. De Affiliate Marketing Revolutie werd ontwikkeld door Jacko Meijaard. Inmiddels is het uitgegroeid tot 1 van de grotere affiliate communities van Nederland.

Jacko Meijaard wil zijn succes met anderen delen, en daarom heeft hij de Affiliate Marketing Revolutie ontwikkeld. Hiermee wil hij anderen helpen om ook succesvol te worden met affiliate marketing. De cursus is tot nu toe een succes. Er zijn inmiddels meer dan 9000 cursisten geweest die naar tevredenheid zijn geholpen. Als we dus naar de ontwikkelaar en het leden aantal kijken, kun je concluderen dat de cursus betrouwbaar en effectief is.

Meer weten over het brein achter de revolutie? Lees het artikel in het AD hier

Wat leer je in de Revolutie?

De cursus is zeer uitgebreid. In feite leer je van begin tot eind hoe je je affiliate platform opzet en winstgevend maakt. Dat is eigenlijk in grote lijnen wat het doel van de cursus is, maar hoe bereik je dat doel? Hieronder wordt uitgelegd wat je in de cursus kunt leren.

Allereerst leer je natuurlijk wat affiliate marketing is. Daarnaast leer je ook hoe je hiermee geld kunt verdienen. Verder leer je in een andere module hoe je bedrijven kunt vinden die je dan kunt promoten, in ruil voor het krijgen van commissies. Deze zoektocht is namelijk heel belangrijk in het proces om een winstgevend platform te worden.

Natuurlijk ga je ook aan de slag met je eigen platform. Je gaat bijvoorbeeld leren hoe je je eigen domeinnaam kunt registreren en waar je dat kunt doen. Vervolgens ga je aan de slag met hoe iedereen een website kan maken met WordPress.

Een ander belangrijk aspect dat je in de Affiliate Marketing Revolutie cursus leert, is dat je ontdekt hoe je in Google kunt ranken door SEO correct te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je hoger in zoekmachines komt te staan, waardoor je gemakkelijker te vinden bent en dus op meer bezoekers kunt rekenen.

Daarnaast ga je ook aan de slag met het schrijven van je eerste blogbericht en hoe je deze content zo waardevol mogelijk kunt maken. Als je dit voltooid hebt, ga je aan de slag met het openstellen van je website voor de wereld.

Tenslotte ontdek je hoe je de bezoekers van je website kunt volgen. Als je alle modules voltooid hebt, heb je een mooi platform en kun je geld gaan verdienen met je website.

inhoud cursus

Wat maakt deze cursus zo uniek?

Over het algemeen wordt de Affiliate Marketing Revolutie goed ontvangen, met name vanwege het volgende:

Scherp geprijsd

Ten eerste was het heel opvallend dat de prijs van deze cursus zo laag is. Als je naar soortgelijke cursussen zoekt, ontdek je al snel dat die prijzen een stuk hoger liggen. Een lage prijs is altijd een pluspunt, maar je moet nog maar afwachten of de cursus zijn belofte kan waarmaken.

Duidelijke uitleg

Ook de gegeven uitleg is prijzenswaardig. Alles wordt van A tot Z goed uitgelegd en dit zorgt er onder andere voor dat de cursus steeds duidelijk is. Dankzij de uitleg word je stap voor stap begeleid bij het opzetten van een affiliate business.

De community

Een ander groot pluspunt is dat de cursus je ook automatisch toegang geeft tot een community. Hier kun je terecht als je een vraag en/of een probleem hebt. Bovendien kun je via dit forum in contact komen met andere affiliates en ook direct in contact komen met 9000 andere leden.

forum revolutie

Wat zijn de kosten?

Als je een eerste blik werpt op de prijs van deze cursus, kun je verbaasd zijn. Immers, cursussen die rond hetzelfde onderwerp draaien kosten veel meer, terwijl je de Affiliate Marketing Revolutie voor slechts 47 euro kunt krijgen.

Natuurlijk is het altijd moeilijk om vooraf te bepalen of je met een cursus werkelijk waar voor je geld krijgt. Je moet afwachten of de cursus zijn belofte ook werkelijk kan waarmaken.

Natuurlijk zijn er altijd add-on aan te schaffen, maar in principe kunt u aan de slag voor 47 euro, geen verkeerde prijs volgens ons…

Ervaringen met de cursus

Om er zeker van te zijn dat dit geen eenzijdige recensie is, kijken we ook naar de ervaringen van andere gebruikers met de Affiliate Marketing Revolutie.

Over het algemeen zijn de ervaringen zeer positief. Wat meteen opvalt is dat er een enorme hoeveelheid positieve feedback over de cursus is. Alleen al de 9000 leden zijn erg enthousiast.

Ook als we naar de recensies op Trustpilot kijken, zien we dat de ervaringen positief zijn. Er zijn hier tientallen recensies achtergelaten. De maximum waardering is 5 en de ontwikkelaar van de cursus scoort een 4,6. Dat is een heel goede score voor een cursus! Wat dat betreft is de cursus een aanrader.

De duidelijke uitleg en het overzicht worden geprezen en ook de resultaten die dankzij de cursus bereikt worden kunnen op complimenten rekenen. Een goede prestatie dus.

Al met al blijkt uit de verschillende reviews dat de gebruikers van de cursus zeer tevreden zijn.

Voor- en nadelen

Zoals alles in het leven heeft ook deze cursus zijn plus en minpunten. Omdat wij graag hebben dat de lezer zelf een oordeel kan vellen om de crusus wel of niet aan te schaffen hebben we de voor en nadelen tegen elkaar afgewogen

Voordelen

  • Groeien zonder personeel; Met affiliate marketing hoef je niet met personeel te werken. Je bent je eigen baas en dus onafhankelijk. Deze vrijheid is voor veel mensen erg prettig.
  • Laagdrempelig instappen; Heb je geen zin om in het begin veel te moeten investeren? Dan is affiliate marketing een goede keuze. Je hebt te maken met heel weinig opstartkosten en vaste uitgaven.
  • Vrijheid; Werk van waar en hoelang je wilt
  • Passief inkomen; Met affiliate marketing heb je de mogelijkheid om een grotendeels passieve geldstroom te ontwikkelen. Wie wil er nu niet gemakkelijk geld verdienen!

Nadelen

  • Gebrek aan diepte; Het eerste nadeel van deze cursus is de diepgang. Hoewel de inhoud van de cursus erg goed is, is er niet veel diepgang. Dit betekent dat affiliate marketeers die al meer ervaren zijn niet veel uit de cursus zullen halen. Het is duidelijk dat deze cursus vooral gericht is op mensen die aan de slag willen.
  • Magere kennis op het forum; Hoewel het forum een aardige aanvulling op de cursus is, is het niet zo dat het overstroomt van kennis. Dat is jammer, want dan kan een probleem niet altijd opgelost worden en heb je het gevoel dat je vraag niet beantwoord is.

Conculsie

Er zijn een paar factoren die de grootste rol speelden bij het trekken van een conclusie. Afgaande op eigen ervaringen en die van andere gebruikers, zou de conclusie beslist zijn dat je de cursus affiliate marketing moet volgen als je succesvol wilt zijn in de affiliate wereld. Het is een zeer nuttige cursus die je enorm kan helpen.

Er is echter een voorbehoud bij deze conclusie: namelijk dat de cursus vooral gericht is op beginners. Als je al enige ervaring hebt met affiliate marketing, dan heb je veel minder aan deze cursus.

Ben je een beginner en wil je weten wat de wereld van affiliate marketing je te bieden heeft? Volg dan zeker de cursus Affiliate Marketing Revolutie en verdien een mooie online geldstroom!

 

In ons oordeel is de Affiliate Marketing Revolutie een cursus die goed aansluit bij mensen die zo hun vragen hebben bij de huidige levenssituatie.

Werk je voor een baas? Ben je klaar met de 9 tot 5 mentaliteit en het geklaag bij de koffiemachine? Give it a shot!

Wie weet bent u over een paar jaar wel financieel vrij met dank aan Jacko, wij gaan in ieder geval ons best doen. En zeg nou eerlijk, voor 47 euro kan u die kans toch ook niet laten liggen?

 

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Jacko Meijaard is het brein achter de Affiliate Marketing Revolutie. Hij is ook de eigenaar van o.a. de website internetsuccesgids.nl, en wordt beschouwd als een zeer succesvolle online ondernemer.

Is de internet succesgids betrouwbaar?

Gebruikers van de internetsuccesgids zijn tevreden over de diensten en daarom kun je zeggen dat de internetsuccesgids betrouwbaar is.

Ben je verplicht de markettheme te gebruiken?

Nee, hoewel er mensen zijn die dat denken, is het markettheme niet verplicht om te gebruiken.

Wat is de 10k club?

De 10k club is gericht op persoonlijke coaching. Het is een persoonlijk internet marketing coaching programma, waarbij het de bedoeling is dat Jacko Meijaard je coacht naar een inkomen van 10k per maand (via internet). Helaas is deelname niet gratis, de kosten voor inschrijving zijn eenmalig 2000 euro.

Geeft de cursus garantie?

Niets is zeker in het leven, ook een affiliate marketing platform opzetten niet, er is dus geen succes garantie.

Ben je echter niet tevreden over de cursus? Geen probleem, dat kan gebeuren. Als het niet goed is, kun je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen.