Trading navigator methode review

Trading Navigator Method review | Leer onbeperkt geld verdienen

Je hebt er vast wel eens van gedroomd om veel geld op je bankrekening te hebben. Waarschijnlijk denk je ook dat het voor altijd een droom zal blijven. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Je kunt namelijk op een vrij eenvoudige manier meer inkomsten creëren dan dat je nu hebt. Door je geld te beleggen kun je al een heel eind komen. Natuurlijk moet je wel veel en lang beleggen, anders heb je er niet veel aan. Tenminste, dat is wat je zult denken.


Wat zou je zeggen als je wist dat er een methode was waarmee je vrij gemakkelijk veel geld kunt verdienen door te beleggen? De kans is groot dat je degene die je dat vertelt voor gek verklaart. Iedereen in jouw positie zou dat waarschijnlijk ook gedaan hebben. Die persoon kan van alles zijn, maar hij of zij is in ieder geval niet gek. In dit review lees je meer over de Trading Navigator Methode. Na het lezen van deze revieuw zal het je duidelijk zijn wat deze methode te bieden heeft en of je deze cursus moet volgen of niet. Lees dus snel verder en ontdek alles over de Trading Navigator Methode in deze uitgebreide review.

Wat kun je lezen in deze review:

 • Wie zit er achter de Trading Navigator Methode?
 • Wat is de Trading Navigator Methode?
 • Wat krijg je met de methode?
 • Wat kost de Trading Navigator?
 • Is de Trading Navigator Methode veilig?
 • Wat vinden andere mensen van de Trading Navigator Methode?
 • Conclusie
 • Veel gestelde vragen (FAQ)

 

Wie zit er achter de Trading Navigator Methode?

Allereerst is het nuttig te weten wie de persoon achter deze methode is. Zo heb je een beter idee van wat je ervan kunt verwachten. De Trading Navigator Methode is bedacht door Harm van Wijk.

harmvanwijk

Hoogstwaarschijnlijk zegt deze naam je niet veel. Harm van Wijk heeft zijn studie Bedrijfskunde afgerond in het jaar 1995. Dankzij zijn gedegen opleiding weet hij het een en ander van geld af. Na zijn studie heeft hij voor verschillende grote banken in Nederland gewerkt. Hier was hij actief als productmanager beleggen. Daarnaast heeft hij ook enige tijd als vermogensbeheerder gewerkt. Sinds 2004 is Harm van Wijk de trotse eigenaar van de website beleggen.com.

Zoals je ziet heeft Harm van Wijk zich sinds 1995 alleen maar met financiële zaken beziggehouden. Er is dus meer dan genoeg ervaring als het om financiën gaat. Omdat hij veel ervaring heeft, kun je er ook zeker van zijn dat hij deskundig is op het gebied van beleggen. Als je Harm van Wijk over dit onderwerp hoort praten, weet je dat het nuttig kan zijn er aandacht aan te besteden. Het zogenaamde brein achter de Trading Navigator Methode heeft dus meer dan genoeg ervaring en weet precies waar hij het over heeft.

Wat is de Trading Navigator Methode?

Nu je weet wie de bedenker is van de Trading Navigator Method, is het tijd om een stap verder te gaan. We gaan nu kijken naar wat de Trading Navigator Methode is. De Trading Navigator Methode is niets anders dan een software tool. Deze tool of hulpmiddel geeft aan wanneer het een geschikt moment is om een aandeel te kopen of te verkopen. Als zo’n moment zich voordoet, krijg je een signaal van de tool. Het signaal is gebaseerd op analyses die gemaakt worden van de trend van een aandeel. Dit alles moet je helpen je geld op een verstandiger en veiliger manier te beleggen.

Natuurlijk moet je niet denken dat je nu alleen maar geld zult verdienen. Er zijn immers nog allerlei factoren die de markt beïnvloeden en die de prijs van een aandeel uit het niets kunnen veranderen. Wel is het zo dat je het risico laat afnemen door gebruik te maken van de Trading Navigator Methode. Dit komt omdat je nu weet wanneer het verstandig is een aandeel te kopen. Zo voorkom je dat je een aandeel koopt op een moment dat je dat beter niet had kunnen doen. Als alles goed gaat zou je binnen een jaar een rendement van ongeveer 18 tot 22 procent moeten krijgen. Of dit werkelijk het geval is valt nog te bezien. In elk geval is het zeker dat je met deze methode meer geld kunt verdienen.

Wat krijg je met de methode?

Nu weet je wat de Trading Navigator Methode is. Deze zeer handige software tool is echter niet het enige dat je krijgt. Je krijgt nog veel meer als je de aankoop doet. Hieronder staat een overzicht van alles waartoe je toegang krijgt met de Trading Navigator Methode.

 • De Trading Navigator Methode
 • Twee jaar lang VIP-toegang tot MBC
 • Twee jaar lang alerts via Telegram
 • Handleiding “Geld verdienen met Opties”
 • Geld verdienen met aandelen
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s
 • MeXem handelstegoed
 • Twee jaar lang live coaching

trading navigator methode

Zoals je hier ziet is er een enorme keuze en je krijgt toegang tot alles als je besluit over te gaan tot de aankoop hiervan. Je krijgt zelfs levenslange toegang tot sommige dingen. Je kunt het zeven dagen per week gebruiken en dus volop genieten van al het moois dat het te bieden heeft. Bovendien ben je niet beperkt tot het gebruik van slechts één apparaat. Je kunt het gebruiken op elk apparaat dat je maar wilt.

Mocht je na de aankoop toch enigszins spijt krijgen of als blijkt dat het niet is wat je ervan gehoopt had, dan is dit geen probleem. Je hebt het recht om je geld terug te krijgen. Binnen 30 dagen na de aankoop kun je namelijk een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag krijgen. Het is natuurlijk niet te hopen dat je hiervan gebruik zult moeten maken, maar het is een heel prettige gedachte te weten dat het mogelijk is.

We gaan er natuurlijk niet vanuit dat je ontevreden bent met je aankoop en dat dit nodig zal zijn. Eigenlijk gaan we er gewoon van uit dat je gewoon de voordelen kunt profiteren. Het idee is namelijk dat je snel een behoorlijk rendement kunt behalen en je vermogen kunt laten groeien.

Wat kost de Trading Navigator?

Bij het lezen van wat de Trading Navigator Methode is, hoopte je natuurlijk dat je er gratis gebruik van zou kunnen maken. Als je echter goed hebt opgelet en aandachtig hebt gelezen, heb je inmiddels ontdekt dat het niet gratis is. Je kunt wel een volledige terugbetaling krijgen binnen 30 dagen na aankoop. Misschien had je gehoopt dat het gratis zou zijn, maar laten we eerlijk zijn, Harm van Wijk moet ook geld verdienen om te bestaan en dit is hoe hij dat doet.

Het bedrag dat je moet betalen voor de Trading Navigator Methode en alles wat erbij hoort kan je in eerste instantie afschikken. Dat komt omdat het bedrag nogal hoog is. Het complete pakket kost je namelijk 997 euro. Je zult waarschijnlijk nog meer schrikken als je hoort dat dit minder is dan je eigenlijk zou moeten betalen.

De totale waarde van de Trading Navigator Methode en alles wat erbij hoort is veel meer dan dat. Als je dit bedrag had moeten betalen, zou je 1997 euro kwijt zijn geweest. Je ziet dus dat die 997 euro eigenlijk heel redelijk zijn. Bovendien zul je na verloop van tijd het de investering waard vinden, want tegen die tijd heb je genoeg verdiend met de handel in aandelen. Laat je in dit geval dus niet tegenhouden door de prijs die je zult moeten betalen.

kosten

Is de Trading Navigator Methode veilig?

Alles wat je zojuist gelezen hebt klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Je hebt dan ook vast de neiging om te denken dat het allemaal iets te mooi klinkt om waar te zijn. De Trading Navigator Methode aanzien voor scam is ook niet zo’n heel gekke gedachte. Zeker niet als je kijkt naar de hoge prijs die je moet betalen voor deze methode en alles wat je er nog bij krijgt. Je zult ook zeker niet de eerste zijn die denkt dat dit allemaal scam is. Mocht het zo zijn dat je dit denkt, dan is dit het moment om van die gedachte af te stappen.

De Trading Navigator Methode is namelijk geen scam. Harm van Wijk is keurig KvK ingeschreven met zijn bedrijf en hij is ook gemakkelijk te bereiken. Een andere manier waarop je kunt zien dat dit geen scam is, is dat je binnen 30 dagen na aankoop je geld terug kunt krijgen. Iemand die je probeert op te lichten zou dit hoogstwaarschijnlijk niet doen. Hij of zij neemt gewoon je geld en je ziet dat geld daarna niet meer terug.

De Trading Navigator Methode is dus beslist geen oplichterij en je kunt hem gewoon veilig gebruiken. De grote investering die je doet zal beslist een investering zijn waar je achteraf geen spijt van zult krijgen.

Wat vinden andere mensen van de Trading Navigator Methode?

Alvorens je een investering doet is het altijd goed om te weten wat andere mensen van de Trading Navigator Methode vinden. Zo krijg je er een nog beter beeld van, want je weet ook hoe andere mensen het ervaren. Natuurlijk blijven dit meningen, maar je krijgt in elk geval een bepaald idee.

Als je op zoek gaat naar wat meningen van andere mensen, ontdek je al gauw at de Trading Navigator Methode meer dan de moeite waard is. Je zult een enorme hoeveelheid positieve reacties zien verschijnen. Dit is natuurlijk heel prettig om te weten, want de investering die je voor deze methode zult moeten doen is vrij groot. Het is dus altijd prettig te weten dat andere mensen deze methode als positief ervaren hebben of zelfs nog steeds ervaren.

reviews

Conclusie

De Trading Navigator Methode kan je zeker helpen om geld te verdienen met beleggen. Zo kun je jouw vermogen laten groeien en je dromen waarmaken. Het voordeel van de Trading Navigator Methode is dat je een melding krijgt op het moment dat je iets moet kopen of verkopen. Zo hoef je niet meer de hele dag de prijs in de gaten te houden.

Bovendien verklein je ook de kans dat je op een verkeerd moment koopt of verkoopt. Tegelijkertijd verklein je de kans om verlies te maken. Je koopt en verkoopt de aandelen nu immers alleen op momenten dat dat het beste is. Natuurlijk blijft er altijd een risico bestaan, want je zult dit risico nooit helemaal kunnen uitsluiten. En zoals bij alle beleggingen bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst.

De prijs voor de Trading Navigator Methode en alles wat je verder krijgt lijkt in eerste instantie vrij hoog. Maar eigenlijk valt dit best mee als je rekening houdt met het feit dat je jouw initiële investering naar verloop van tijd meer dan terugverdiend.

Daarnaast kun je binnen 30 dagen na aankoop je geld terugkrijgen. Hieruit blijkt dat de Trading Navigator Method geen scam is. Met name als je wilt beginnen met beleggen in aandelen en hier nog wel wat hulp bij kunt gebruiken, dan is de Trading Navigator Methode echt iets voor jou. Laat de hoge aankoopprijs je niet tegenhouden en geniet zo snel mogelijk van alle voordelen van de Trading Navigator Methode.

Tot slot, 100% veilig beleggen is onmogelijk, er zijn altijd risico’s aan beleggen verbonden. Het is voor geen enkele tool mogelijk volledig risicoloos te beleggen. Ook de Trading Navigator kan niet anticiperen op onverwachte nieuwsberichten. Maar door de “stop loss” en ingebouwde risicomanagementstrategieën worden de risico’s tot een minimum beperkt.

Veel gestelde vragen (FAQ)

De Trading Navigator Method is een software hulpmiddel. Dit hulpmiddel geeft je signalen wanneer je een aandeel moet kopen of verkopen. Dit helpt je om beter te beleggen en de kans om veel geld te verdienen neemt ook toe.

Het is een compleet software pakket met daarin een 6 weekse online cursus. Hierin vindt u video’s, checklists, case studies, samenvattingen en bonussen. Daarnaast krijgt u toegang tot de community met gelijkgestemde.

Heb ik veel geld nodig om te slagen?

Voor de methode is geen minimumbedrag vastgesteld, maar hoe groter het startkapitaal hoe beter er kan worden gespreid. Hierdoor is de kans op slagen hoger.

Het advies is te beginnen vanaf 3000 euro.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is het brein achter de Trading Navigator Methode. Hij heeft veel ervaring met beleggen en andere zaken die met financiën te maken hebben. Harm van Wijk heeft ook een aantal jaren in de financiële sector gewerkt. Meer dan genoeg ervaring en kennis dus.

Harm is in het verleden meermaals op televisie en radio geweest om over zijn methode te praten. U kunt hem vinden in het archief van Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2 en RTL Business Class

Voor wie is de cursus geschikt?

De Trading Navigator Methode is ontworpen voor startende, allround en actieve beleggers. Ook mensen die willen daytraden kunnen de methode succesvol toepassen.

Is de Trading Navigator Methode een scam?

De Trading Navigator Methode is geen oplichterij. In deze review kunt u hiervoor een onderbouwing vinden.