Synvest review

Investeren in vastgoed via Synvest

Iedereen weet dat de veiligste manier van investeren en beleggen in vastgoed is. Vastgoed is meer waardevast en als je geduld hebt, kan je er zelfs heel erg goed aan verdienen. Want met de jaren, wordt het altijd meer waard. Houd in gedachten dat je met investeren altijd geld kan kwijt raken. Het probleem met vastgoed, voor de meeste mensen, is dat er toch in een keer heel erg veel geld in gaat zitten. Bedragen die de meeste mensen helemaal niet hebben. Synvest zorgt er voor dat iedereen kan investeren of beleggen in vastgoed.


Investeren in vastgoed via Synvest

Beleggen in Nederlands & Duits vastgoed

Synvest heeft Nederlands en Duits vastgoed. Het zijn objecten met toekomstperspectief. Panden die in een behoefte blijven voorzien. Denk dan onder meer aan supermarkten, winkelcentra of gezondheidscentra. Er wordt onder meer gekeken naar de locatie, de bereikbaarheid, de indeelbaarheid, de huurprijzen, opslagmogelijkheden en ga nog maar even door.

  • Nederlands vastgoed
    De rendementsprognose over een periode van 7 jaar, is hoog. Namelijk 8,1 procent. Maar dit is een prognose en je kan er dus geen rechten aan ontlenen. Daarom krijg jij iedere maand een voorschotdividend wanneer je investeert. De kosten en eventuele huuropbrengsten zijn voorspelbaar. Aan het begin van ieder jaar wordt dit vastgesteld en maandelijks wordt dit bedrag aan jouw belegging toegevoegd en opnieuw belegd. Hierdoor krijg je een rente-op-rente-effect en bouw je sneller, meer vermogen op. Vanaf 5000,- euro investering, kan je dit bedrag ook maandelijks laten uitbetalen.
  • Duits vastgoed
    In Duitsland wordt heel specifiek gekozen voor vastgoed in plaatsen rondom de grote Duitse steden. Ook wordt er in Duitsland belegd in woningen. De vraag naar betaalbare huurwoningen in Duitsland blijft groter, mede doordat veel minder mensen daar een koopwoning bezitten.

Gemiddeld is het jaarrendement 8,2 procent sinds de start. Het rendement bestaat uit twee delen. Het directe rendement. Dit zijn de huurinkomsten min de kosten. Het indirecte rendement. De objecten kunnen meer of minder waard worden, wat bijdraagt aan het totale rendement. Het voorschotdividend is 4 procent. Verder gaan dezelfde regels op als bij beleggen in Nederlands vastgoed.

Beleggen in vastgoed

Beleggen in beleggingsfondsen

Synvest heeft diverse beleggingsfondsen waarin jij kan beleggen en dat kan weer op twee manieren. Je kan doelbeleggen. Hierbij heb jij een duidelijk doel waarvoor jij wilt investeren en je hebt ook een duidelijke einddatum voor wanneer je dit doel bereikt wilt hebben. Met een rekentool kan je bekijken wat je maandelijks dient te investeren en je bepaalt zelf hoeveel risico je daarbij wilt lopen. Je kan er voor kiezen om het risico af te bouwen. Je krijgt ook jaarlijks bericht met advies over je investering. Je kan ook in meerdere “potjes” investeren en je bepaalt dan voor elk apart de looptijd en fondsverdeling. Zo kan je een potje maken voor je pensioen, maar ook een potje voor een speciale vakantie.

Je kan ook vrij beleggen. Je kan eenmalig of regelmatig een bedrag investeren, zonder een concreet doel of een concrete einddatum. Dit kan gebeuren wanneer je een erfenis hebt ontvangen of wanneer je iedere maand een x-bedrag over hebt. Je bepaalt zelf je risicoprofiel en Synvest stel een fondsverdeling voor jou samen. Je kan dat ook zelf doen.

Er zijn fondsen met aandelen, obligaties en vastgoed. Jij kan in allemaal investeren en je bepaalt zelf het soort fondsen, het rendement/risico profiel en de  verdeling.

 

Beleggen voor je pensioen

Je kan bij Synvest je pensioen opbouwen en het kan zo zijn dat je lijfrente vrij komt. Je kan je lijfrente laten uitkeren of je kan het uitstellen. Je kan in beide gevallen dit vermogen beleggen.

Laat jij jouw vrijgekomen lijfrente liever uitkeren als aanvulling op jouw pensioen? Dat kan per maand, kwartaal of jaar. Het lijfrentekapitaal dat overblijft, kan je dan beleggen bij Synvest. Zo krijg je nog meer rendement.

Heb jij die vrijgekomen lijfrente niet nodig en wil je het uitstellen, dan kan je dit doen door te beleggen. Hier zitten ook nog fiscale voordeeltjes aan en je behaalt een hoger rendement dan dat je met sparen krijgt.

Beleggen voor je pensioen

Wat kost Synvest?

Er zijn geen instapkosten, maar om eruit te stappen, dien je 2,5 procent te betalen. Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging en daarom is het de eerste drie jaar duurder om uit te stappen. Daarnaast zijn er ook nog doorlopende fondskosten. Deze kosten vind je terug in de prospectus.

De minimale deelname bij een eenmalige storting is 2.500,- euro.
De minimale deelname bij een periodieke inleg is minimaal 100,- euro per maand en je dient binnen 2 jaar minimaal 2000,- euro hebben opgebouwd.

Dankzij Synvest is het voor iedereen die minimaal 100,- euro per maand over heeft, mogelijk om te beleggen in vastgoed. Het is een van de meest veilige manieren om te beleggen en in tegenstelling tot bij veel andere investeringsplatformen, bepaal jij bij Synvest alles helemaal zelf. Schrijf je in en bekijk de voorwaarden en portefeuilles en voor je het weet ben jij een vastgoedbelegger.