Lynx Review

Beleggen is al lang niet meer alleen voor professionals, maar dankzij het beleggingsplatform Lynx kan jij wel beleggen zoals een professional. Binnen Europa is Lynx het online beleggingsplatform waar jij op meer dan 150 beurzen kan investeren.

Het bekroonde handelsplatform maakt gebruik van de nieuwste technologie en software. Dit zijn onder meer analyse tools, die jou helpen te bepalen waarin jij wil investeren. Wil jij beter worden in beleggen en er meer over leren, dan kan ook dat bij Lynx op het Beurs & Kennisportaal.

Je hebt toegang tot Nederlandse, Belgische, Amerikaanse en Aziatische beurzen. Je kan professionele tools gebruiken, tegen scherpe tarieven, en met behulp van een vakkundige service en uitgebreide kennis en inspiratie.

Lynx is ook al drie keer verkozen als Beste Broker van het Jaar, door IEX Gouden Stier, in 2013. 2016 en 2021. Je kan kiezen uit drie soorten beleggingsrekeningen. Lynx heeft ook een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).


Lynx Site

Waarom Lynx?

Lynx heeft niet voor niks 3 jaar Beste Broker van het Jaar van IEX Gouden Stier gewonnen. Lynx biedt beleggingsmogelijkheden in 33 landen op een handelsplatform voorzien van de nieuwste technologie en software. Als beginnende belegger kan jij hier gebruik maken van professionele tools, deskundige analyses en vooruitstrevende kennis.

Binnen Europa zijn er al meer dan 80.000 beleggers die gebruik maken van Lynx. Je kan kiezen uit een keur aan nieuwsbrieven die jou dagelijkse op de hoogte houden van het laatste beursnieuws en met beleggingstips. Wekelijks zijn er online seminars, vanuit een eigen studio, waaraan jij kan deelnemen. Er zijn ook Live-Trading Sessies.

Er zijn niet alleen drie verschillende beleggingsrekeningen waaruit je kan kiezen, maar daarbinnen zijn ook weer twee opties. Je kan een cash- of een marginrekening openen. Met een marginrekening heb je meer handelsmogelijkheden, maar dien je ook aan meer voorwaarden te voldoen.

Wanneer je aan de voorwaarden voldoet, dan is het heel eenvoudig om een beleggingsrekening bij Lynx te openen.

Hoe werkt beleggen met Lynx?

Beleggen bij Lynx vergt wel enige kennis van beleggen, en als jij die nog niet hebt, dan kan je die kennis in het Beurs & Kennisportaal van Lynx opdoen. Aan beleggen zitten risico’s en Lynx is een platform voor serieuze beleggers, die er dagelijks tijd aan besteden. Op die manier zijn de beleggers bij Lynx ook succesvol.

Na je aanmelding is het aan te raden om meteen jouw wachtwoord aan te passen. De kans is dan veel kleiner dat je gehackt wordt. Je kan het handelsplatform dan installeren op jouw laptop. Na het inladen van de lay-out, kan je een order inleggen.

Lynx hanteert lage transactiekosten, geen verwerkingskosten voor dividenduitkering, biedt een volumekorting voor actieve handelaren, en heeft aan lage maandelijkse fee van in het uiterste geval 5,- euro. Klanten met een portfolio van meer dan 100.000, – euro zijn uitgesloten van deze fee. Nieuwe klanten hoeven deze fee de eerste drie maanden niet te betalen. Jouw maandelijkse transactiekosten worden ook nog eens weggestreept tegen deze fee.

Er is een uitgebreid productaanbod, in 33 landen en 150 beurzen. Je kan gebruik maken van mobiele trading apps en handige trading tools. Je kan natuurlijk ook de analyses van de deskundigen bekijken, de beleggingstips volgen en online masterclasses bijwonen. Allemaal zodat jij succesvol kan zijn met beleggen.

Lynx PagePic1

Handelingsmogelijkheden bij Lynx

De handelsmogelijkheden bij Lynx zijn zeer uitgebreid. Je kan grenzeloos beleggen en wereldwijd kansen grijpen. In 150 landen, op 33 beurzen in 25 verschillende valuta. Je hebt onderstaande handelsmogelijkheden.

  • Aandelen
  • Opties
  • Futures
  • Gestructureerde producten
  • Valuta
  • CFD’s
  • ETF’s

In een duidelijk overzicht kan je makkelijk zien welke producten je in alle landen kan verhandelen. Je hoeft dan ook niet te wachten tot die beurs opengaat, want je kan via het platform meteen reageren op de ontwikkelingen op de markt.

Verschillende soorten beleggingsrekeningen bij Lynx

Handel jij alleen en als particulier, dan open je een individuele beleggingsrekening. Wil jij met jouw partner of een familielid samen beleggen, dan kan je ook een gezamenlijke beleggingsrekening openen.

Als professionele, zakelijke belegger kan je ook bij Lynx terecht. Je hebt dan alle mogelijkheden die nodig zijn om als professionele belegger aan het werk te gaan. Je dient dan wel aan andere voorwaarden te voldoen dan de particuliere beleggers.

Heb je al een bestaande beleggingsrekening bij een andere broker? Dan kan je deze heel eenvoudig laten overzetten naar jouw Lynx beleggingsrekening. In principe is dit kosteloos, maar er zijn enkele uitzonderingen. Kijk daarvoor even naar de algemene voorwaarden. Het kan ook zijn dat jouw huidige broker kosten in rekening brengt.

Bij het openen van een beleggingsrekening, ongeacht welke dat is, krijg je de keuze uit een cashrekening of een marginrekening. De producten waarin jij wil handelen, bepalen eigenlijk welk type het beste bij jou past. Je kan dit overigens altijd wijzigen bij Lynx.

Lynx PagePic2

Is Lynx veilig om te gebruiken

Aan beleggen zitten altijd risico’s. Die zijn zelfs onvermijdelijk en het ligt niet eens aan het platform waarop jij handelt of dat jij risico loopt. Lynx helpt jou wel met te bepalen hoe groot dat risico is. Daarnaast heeft Lynx ook een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Daarvoor moet een handelsplatform aan strenge eisen voldoen.

Bij Lynx kan je ook gebruik maken van een tweestaps-verificatie, namelijk de innovatieve LYNX Key. Er is ook een mogelijkheid om lekker vertrouwd met SMS te verifiëren.

Na jouw aanmelding, dien je ook meteen jouw wachtwoord te wijzigen. Hiermee voorkom je dat iemand jouw account hacked en het is natuurlijk voor jezelf ook veel makkelijker om te onthouden. Je kan ook IP-restricties invoeren, waarmee jij bepaalt vanaf welke locaties ingelogd kan worden op jouw account. Als extra laag beveiliging krijg je ook nog een beveiligingskaart bij het inloggen.

Voordelen als u Lynx gaat gebruiken

Lynx biedt jou een stabiel en innovatief platform, voorzien van alle trading tools en informatie die jij nodig hebt om succesvol te beleggen. De tarieven zijn scherp en transparant en dankzij het kennisportaal leer jij alles wat jij wil weten over beleggen.

Je kan beleggen in 33 landen, op 150 beurzen en in 25 verschillende valuta. Je kan kiezen uit verschillende soorten beleggingsrekeningen en allerhande beleggingsmogelijkheden. Je kan jouw portfolio helemaal inrichten naar hoe jij het ziet.

Lynx is er voor de serieuze belegger. Particulieren en professionals. Vanuit 1 account kan je, eventueel samen met iemand anders, beleggen in alle producten op Lynx. Door de vele mogelijkheden en opties kan jij bijna iedere handelsstrategie toepassen.

Lynx PagePic4

Je kan altijd en overal beleggen. Of dat nou op jouw laptop of smartphone is. Je hebt volledige toegang tot jouw beleggingsrekening vanaf elk apparaat. Je hoeft dan ook geen seconde te missen van wat er op de beurs speelt, en je kan er ook meteen op reageren, want je hoeft niet te wachten tot de beurzen opengaan om te handelen.

Er staat een ervaren team klaar om jou ten dienste te staan. Een professionele klantenservice helpt jouw snel, geeft advies, of een rondleiding op het platform. Lynx heeft niet voor niks al 3 keer De Broker van het Jaar award gewonnen.

Veel gestelde vragen

Naast online beleggen kan je bij Lynx vooral ook veel leren. Er zijn masterclasses, Optieswebinars, Live-trading, gespecificeerde nieuwsbrieven en beursupdates, Tips en Trades, en een Beleggingsdebat.

Er zijn analyses van deskundigen, advies van experts, en continu updates over de 150 beurzen in 33 landen. Je kan 5 dagen per week van acht uur in de ochtend tot tien uur in de avond bellen en mailen met een professioneel team.

Geeft Lynx trainingen?

Bij Educatie & Inspiratie vind je allerhande mogelijkheden om meer te leren. Dat geldt ook voor het Beurs & Kennisportaal. Hier vind je masterclasses en webinars waar jij als gebruiker aan kan deelnemen. Je kan ook meekijken met Live-Trading.

In het Kennisportaal vind jij alle mogelijke informatie die jou helpt om succesvol te beleggen. Van analyses, beursupdates, beursinformatie, masterclasses en nog heel veel meer.