In 10 Stappen Succesvol Beleggen, alleen verzendkosten!

Gratis Boekpakket In 10 Stappen Succesvol Beleggen

Wanneer je interesse hebt in beleggen, dan wil je hierover leren van mensen die weten waar ze het over hebben. Iemand met de juiste achtergrond, ervaring en kennis. Dat maakt dit boekenpakket zo interessant. Het is namelijk samengesteld en geschreven door Drs. Harm van Wijk. Met meer dan 32 jaar beleggers ervaring, weet hij precies waar hij het over heeft. Hij was onder meer betrokken bij het opzetten van SNS Fundcoach en Binck bank en had ook zijn aandeel in de beleggingssite van de SNS Bank, alsook bij de website van De Financiële Telegraaf.


Nadat er een onderzoek van de Universiteit van Maastricht gepubliceerd werd, waaruit bleek dat 90 procent van de particuliere beleggers structureel geld verliest, besloot hij dat het tijd was om particuliere beleggers te helpen om geld te verdienen op de beurs. Hij nam ontslag en ging aan het werk.

Ondertussen heeft hij meer dan 57.000 beleggers geholpen en werkt hij met meer dan 15 beleggingsmentoren samen. Dit doet hij onder meer met dit gratis boekenpakket. Daarin staat onder meer hoe je een goed rendement kan maken met simpele software, hoe je binnen een paar minuten je eigen portefeuille beheert en hoe je per jaar duizenden euro’s kosten kan besparen.

De 10 stappen uit het boek

In het boek wordt jou uitgelegd waardoor de meeste particuliere beleggers geld verliezen op de beurs en hoe je dat kan voorkomen. Ook leer je wat werkt op de beurs, maar vooral ook wat niet werkt.

1. Formuleer je doel

Je hebt een doel, iets waarvoor je geld nodig hebt, en daarom heb je interesse in beleggen. Dit kan van alles zijn. Jouw pensioen, een grote gebeurtenis zoals een huwelijk of een jubileum, een wereldreis of misschien wel een huis, in het buitenland, of een hele exclusieve auto. Wanneer je precies weet wat jouw doel is, dan kan je ook berekenen welk bedrag je moet beleggen en welk rendement je dient te behalen.

2. Zorg voor een succesvolle mindset

Om succesvol te zijn met beleggen, die je een succesvolle mindset te hebben. Dat is namelijk de basis. Je leert dus wat een succesvolle mindset is en hoe jij deze kan mindset kan bereiken.

3. Vergroot jouw kennis op het gebied van beleggen

Succes is niet gegarandeerd. Beleggen is een vak. Het bestaat uit kennis, kunde, technieken, strategieën, en nog heel veel meer van dien zaken. Allemaal dingen die je kan leren. Je leert het vak beleggen.

4. Kies een kansrijke markt

Wanneer je gaat beleggen, dan kies je voor een bepaalde, of meerdere, markten. Je wilt natuurlijk een markt kiezen met veel potentie en verdienmogelijkheden. Maar hoe weet jij nou welke markten je dan moet kiezen? Dat leer je ook allemaal.

5. Filter de kansrijke aandelen

Wanneer je een markt gekozen hebt, dan is het tijd om de aandelen te kiezen die je winst op gaan leveren. Er zijn bewezen strategieën die daarbij kunnen helpen. Je leert daarmee het kaf van het koren te scheiden.

6. Selecteer het instrument

Beleggen is heel wat meer dan alleen maar aandelen kopen. Er zijn aandelen, maar ook opties op aandelen en nog heel wat andere instrumenten waarvoor je kan kiezen. Je wilt een instrument kiezen dat past bij het bereiken van jouw doel, wat betreft het rendement en het risico.

7. Kies de strategie die bij je past

Je hebt een doel en je hebt een beleggingsprofiel. Die bepalen samen welke strategie je kiest. Het moet alle drie bij elkaar passen. Je leert hoe je zorgvuldig een strategie kiest die ook echt bij jou past.

8. Gebruik Money Management

Je wil zo min mogelijk risico nemen. Een van de manieren om jouw risico’s te beperken is met het opstellen van vaste regels. Dat leer je in Money Management.

9. Bepaal vooraf wanneer je verkoopt

Jouw emoties zijn jouw grootste vijand, wanneer het op beleggen aankomt. En die emoties gaan er geheid komen. Door een handelsplan op te stellen, voorkom je dat jouw emoties een bepalende rol gaan spelen.

10. Registreer en evalueer elke transactie

Om goed te worden in beleggen, is het handig als je inzicht hebt in wat je allemaal gedaan hebt. Dan kan je dat evalueren en ontdekken wat goed ging en wat je nog kan aanpassen of veranderen en dus verbeteren.

Het boekenpakket

Hoewel het boek natuurlijk al geweldig is, is dit niet alles wat er in het gratis pakket zit. Je krijgt namelijk ook nog een paar andere handige cadeautjes, die jou allemaal helpen om succesvol te beleggen.

Je krijgt onder meer toegang tot de ledenomgeving. Hier kan je leren van meerdere expert beleggers. De ledensite heeft meer dan 57.000 leden. De handleiding “Hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten”, krijg je ook helemaal gratis erbij. Je krijgt toegang tot interviews met expert beleggers en er zijn live online trainingen die je kan volgen.

Interviews met expert beleggers

Je leert natuurlijk het meeste van experts. Daarom zijn er allerhande interviews met expert beleggers die jij gratis kan bekijken.

 • Dr. Jaap van Duijn, oud-topman van Robeco
 • Tom Lassing van Beursbox.nl
 • Robert Rubinstein, Chairman TBLI Group
 • Wubbe Bos, beleggingsspecialis bij LYNX
 • Eric Bakker van onder meer Tomorrow Energy

Het trackrecord van Harm van Wijkharm-van-wijk

 • Waarschuwt al sinds 1994 voor problemen en crisissen.
 • Is door IEX Guruwatch uitgeroepen tot Best Adviserende Instelling in 2006.
 • In 2012 geen hij met short in SNS en verdiende daar veel geld mee.
 • IN 2017 kocht hij Wolters Kluwer, waarvan de positie verdubbelde.
 • In 2019 presteerde hij het om maar liefst 107 procent met opties te verdienen.
 • In Turbo’s heeft hij een openstaande winst van 118 procent.
 • Heel recent investeerde hij nog in Canopy Growth Corp. Hij kocht op 8,88 en verkocht met meer dan 500 procent winst.
 • Hij hielp meer dan 57.000 beleggers met starten en groeien.
 • Hij verwacht de komende jaren een zware crisis, maar hij legt jou ook uit hoe jij jouw vermogen veilig kan stellen.

Conclusie

Zowel experts als lezers zijn zeer te spreken over dit boek en vinden het zelfs een must have voor iedere serieuze belegger. Het hele pakket is gratis en je betaalt alleen de verzend- en verwerkingskosten. Een lachertje, aangezien het totale pakket meer dan 400 euro waard is. Je kan je hier zeker geen bult mee vallen, maar wel een heleboel kennis rijker worden. Daarnaast gaat dit pakket jou helpen met beleggen. Je leert, je ervaart en je begint op die manier een nieuw pad in je leven. Een pad dat onder meer voor financiële onafhankelijkheid kan zorgen, een pad dat jou kan helpen om jouw dromen te bereiken.