GranFiesta review

Investeer in vastgoed in Spanje

Iedereen droomt er toch van om vastgoed te bezitten in Spanje. Het droomland waar iedereen naartoe wilt. En jij kan hier aan verdienen. Helemaal als je met GranFiesta in zee gaat. Dan investeer jij in de verhuur en verkoop van appartementen aan toeristen en overwinteraars uit heel Noord-Europa, alsook, zij het in mindere mate, aan inwoners van China en India. Zij kunnen met een investering van minimaal 500.000,- euro in Spaans onroerend goed een Schengen visum krijgen voor het gezin. Daarmee laten zij hun kinderen in Europa studeren. Gelukkig is het niet nodig om zo’n groot bedrag in te leggen als inwoner van Europa. Jij kan al investeren vanaf 10.000,- euro.


Obligaties bij GranFiesta

Op het moment kan je obligaties kopen die zijn uitgeschreven om 15 appartement te kopen en te meubileren. Wanneer dit project vol is, of wanneer er andere projecten komen, dan kan je dit meteen zien op de website. Het is in ieder geval een goed voorbeeld van wat je kan verwachten.

  • Het gaat hierbij om een project van 2 miljoen euro met een looptijd van 5 jaar.
  • De vaste rente is 3,8 procent per jaar.
  • De bonusrente is 3 procent per jaar en wordt uitgekeerd bij aflossing.
  • Aan het einde van iedere maand krijg je de vaste rente uitgekeerd.
  • Een coupure of aandeel is 5000,- euro en om mee te kunnen doen dien je minimaal 2 coupures te nemen.
  • De emissiekosten zijn 2 procent.
  • De obligaties of coupures zijn tussentijds verhandelbaar en de kosten voor het overdragen is 2,5 procent.
  • De aflossing is aan het einde van de looptijd en vanaf 1 jaar looptijd kan je jouw coupures terug verkopen.
  • Bij een vervroegde aflossing zijn de kosten 5 procent en dit neemt daarna ieder jaar af met een half procent.

Veilig investeren in Spaans vastgoed bij GranFiesta

GranFiesta heeft het Thuiswinkel Waarborg certificaat, alsook dat van de ANVR, de overkoepelende organisatie voor ondernemers in reizen. Je kan met iDeal of met je Mastercard betalingen verrichten en je weet dus zeker dat je in ieder geval bij een veilige organisatie investeert.

Als zekerheid voor de lening waarin jij in investeert is er het eerste recht van hypotheek op het vastgoed waarin jij investeert.

Ook handelt GrandFiesta wel in Spanje, daar wordt het vastgoed immers aangekocht, maar dat gebeurt wel onder het Nederlands recht. Je kan de obligaties die je hebt dus ook alleen maar in Nederland of België doorverkopen.

Vakantievoucher

Jij wilt natuurlijk weten waarin jij investeert. Je krijgt dan ook een voucher voor een vakantie in een strandappartement van GranFiesta vanaf een x-aantal obligaties. Het aantal verblijfdagen en de periode waarin je de voucher kan gebruiken, zijn afhankelijk van de aantal obligaties dat je hebt genomen.

Hoewel het bedrag dat je dient te investeren bij GranFiesta niet heel erg laag is, namelijk 10.000,- euro, is het wel tegen hele aantrekkelijke rentes. En voor dat bedrag kan je zeker niet zelf een appartement in Spanje kopen, inrichten en verhuren. Alle informatie die je nodig hebt om te bepalen of dit voor jou een goede investering zal zijn, kan je downloaden van de website. Het is dus niet moeilijk om in te schatten of jij hiermee begint aan jouw droom van vastgoedeigenaar in Spanje. Door op deze manier te investeren, ben jij na de looptijd, zelf ook weer een stukje dichterbij jouw eigen vastgoed in Spanje.