De Vastgoed Academy

De Vastgoed Academy | Vrijheid is het doel, vastgoed het middel

Jij hebt vast al eens bedacht dat je graag geld zou investeren. Simpelweg omdat je weet dat het de manier is om kapitaal te vergaren en dat jij dan makkelijker, luxer, fijner kan leven. Maar investeren klinkt eigenlijk best moeilijk en je hebt er geen idee van waar en hoe je moet beginnen.


Je weet al dat vastgoed een goede investering is, maar hebt waarschijnlijk niet de middelen om ineens heel veel geld uit te geven aan een vastgoed object. En vervolgens moet je dan ook nog uitvinden hoe je er mee om moet gaan om het winstgevend te maken. In deze fase van het denken, geven de meeste mensen op. Het wordt allemaal een beetje erg veel chaos in hun hoofd. Dat is alleen maar zo omdat ze niet de juiste informatie hebben. Ze hebben een heel algemeen beeld van wat investeren eigenlijk is.

Wat ga je lezen in deze review:

Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg is een van die mensen die door veel trial and error investeren in vastgoed heel makkelijk en toegankelijk maakt. Je vraagt je waarschijnlijk af “where’s the catch”, maar die is er eigenlijk helemaal niet. Martijn is een veelzijdige jongen en tijdens zijn zoektocht naar een passief inkomen en financiële vrijheid kwam hij er al snel achter dat vastgoed de meest rendabele en stabiele manier is om zijn geld te investeren. Dit werd zijn focus en in drie jaar tijd investeerde hij veel geld, tijd en energie aan workshops, cursussen en persoonlijke ontwikkeling. Allemaal om de juiste mindset te krijgen om in vastgoed te investeren.

martijn van den berg

Ondertussen is hij goed op weg om zijn streefdoel van een portefeuille met meer dan 100 woningen te realiseren. Ondertussen wil hij zijn ervaring, passie en vrijheid met andere mensen delen door hen te helpen om een passief inkomen op te bouwen en financieel vrij te worden. Dit ligt voor het grootste deel aan jouw inzet, maar met de kennis en inspiratie van Martijn is het een heel stuk gemakkelijker en ben je veel meer gemotiveerd om ervoor te gaan. Je leert eigenlijk alles wat je moet weten om een winstgevende belegger te worden.

Het gratis e-book

Wij begrijpen dat duizend euro uitgeven om een gevoel achterna te gaan misschien een drempel is, Martijn begrijpt dit ook. Daarom heeft hij om jullie wegwijs te maken een e-book geschreven, deze is gratis te downloaden. Vastgoed “De 12 makkelijker manieren om te beleggen in vastgoed, zelfs zonder eigen geld” is een toegankelijk boek die de basisprincipes van de cursus behandeld. Je hoeft alleen maar je voornaam, achternaam en e-mailadres in te vullen en je krijgt het e-book geheel kosteloos in je mailbox.

de 12 manieren

Rustig beginnen met het gratis e-book? Download hem door >> hier te klikken << 

Gratis exclusieve Webinar “De strategie om te starten met winstgevend beleggen in vastgoed”

Je hebt waarschijnlijk heel veel vragen. Het is nogal wat om te beginnen met investeren in vastgoed. Toch lijkt het allemaal verder weg en ingewikkelder dan dat het werkelijk is. Je kan heel veel online lezen en bekijken, maar eigenlijk wil je gewoon eens praten met iemand die er verstand van heeft. Martijn van den Berg geeft jou die mogelijkheid. Hij biedt jou de hulp en advies die je nodig hebt in de beginfase om te kunnen slagen met het opzetten van jouw eigen bedrijf, want dat is wat investeren eigenlijk ook betekent. Het gratis Webinar heeft 100 plaatsen en is 100% gratis.

Wil jij de eerstvolgende Webinar bijwonen? >> klik dan hier <<

De cursus Vrijheid door Vastgoed

Martijn wil al zijn kennis en ervaring met jou delen en doet dit door middel van een cursus die jij kan volgen. Je leert dan precies hoe je een winstgevende belegger te worden dankzij een bewezen systeem. Je kan de trainingen online volgen in je eigen tempo en dat kan je doen op je laptop, smartphone of tablet, dus overal en altijd, waar en wanneer jij maar wil. Je hebt geen kennis of ervaring nodig om met deze cursus te starten. Alles wordt stap-voor-stap aan je uitgelegd.

Wat zit er allemaal in de cursus

Om te beginnen krijg je een online videocursus van meer dan 20 uur die je kan bekijken wanneer jij wil. Daarnaast zijn er Live Meetings, krijg je checklists, scripts en meer van deze handige zaken, is er wekelijks een groepscoaching, krijg je 24/7 support community en is er meer dan 10.000 euro aan bonussen.

Al dit materiaal leert jou op een praktische een hands-on manier, van A tot Z alles wat je moet weten om een succesvolle vastgoedbelegger te worden in Nederland. Het mooie aan deze cursus is toch wel dat als jij de geleerde kennis toepast, met de juiste mindset en actie onderneemt, dan kan dit systeem voor iedereen werken, of je nu wel of geen startkapitaal hebt.

De videotrainingen kan je online terugvinden en kijken wanneer het jou uitkomt. Je kan de cursus dus helemaal in je eigen tempo volgen. En je kan ook alle video’s terugkijken.

vastgoedacadamy

Online verhuurcursus in 12 modules

Vrijheid met Vastgoed bestaat uit 12 modules met video’s, coaching calls en het e-book.

 1. Module Introductie: bestaat uit een welkom en 2 lessen
 2. Module De Bouwgrond: bestaat uit 7 lessen
 3. Module Een goede fundering: bestaat uit 5 lessen, inclusief 4 opdrachten met werkboek
 4. Module Vind je eigen goudmijn: bestaat uit 5 lessen
 5. Module Deal or no deal: bestaat uit 5 lessen
 6. Module Show me the money: bestaat uit 6 lessen
 7. Module Slim zijn: bestaat uit 5 lessen
 8. Module Verhuren zonder hoofdpijn: bestaat uit 5 lessen
 9. Module Bouw je eigen stad: bestaat uit 4 lessen
 10. Module De kennisbank: deze kan je in z’n geheel downloaden
 11. Module FAQ en succeswens
 12. Module Een steengoede mindset: bestaat uit 1 video
 13. Coaching calls: Deze kan je allemaal terugkijken!
 14. E-book: 12 makkelijke manieren om te beginnen met beleggen in vastgoed, zelfs zonder eigen geld

Extra E-book

In het extra E-book krijg je ook nog eens 12 manieren uitgelegd die jou op weg helpen om jouw ideeën realiteit te maken. In een korte uitleg worden deze 12 manieren toegelicht. Daartussen zitten vast al manieren waarvan jij gehoord hebt en er zullen manieren zijn die je nog niet kent, dus niet overwogen hebt. Eigenlijk kan iedereen met vastgoed beginnen, want een van deze manieren om jouw dromen te financieren, past vast ook perfect bij jouw situatie.

Je krijgt niet alleen de mogelijkheden onder je neus, maar ook uitleg over hoe je dat dan aanpakt en zelfs over welke hypotheken dan bij jou passen en in welke belastingbox je dan moet denken. Dit extra gratis e-book zorgt ervoor dat jouw dromen, geen dromen blijven, maar dat jij die om kan zetten naar een plan met een doel.

Hoe zit het met behalen van resultaten?

De resultaten zijn het enige dat telt. Alles draait in deze cursus om actie, snel stappen zetten en doelen behalen. Jij leert precies hoe je dat moet doen en daardoor kan jij jouw droomleven gaan leiden.

Martijn van den Berg startte in 2018 en heeft nu samen met zijn vrouw al 10 panden in de verhuur. Na amper 16 maanden was hij al financieel vrij en is zijn portefeuille meer dan 1,5 miljoen euro waard. Ook hij heeft alle mogelijke cursussen gevolgd en workshops gedaan. Daardoor weet hij ook precies wat hij daarbij zelf miste. En dat was onder meer de nazorg. Ook vond hij dat de cursussen veel praktischer konden. De Vastgoed Academy was de eerste online vastgoedcursus in Nederland en de succesverhalen van de cursisten spreken voor zich.

De meest complete vastgoed cursus

Het beginnen met investeren in vastgoed betekent eigenlijk dat je een bedrijf start. Je wil natuurlijk meteen een goede start maken en op die manier succesvol worden. Dankzij deze cursus leer je precies hoe je dat voor elkaar krijgt en daardoor is het de meest complete cursus die je online kan vinden.

Het bewezen systeem van De Vastgoed Academy

Als jij bereid bent om het werk te doen dat nodig is om succesvol te zijn in het investeren in vastgoed, dan is De Vastgoed Academy een bewezen systeem. Meer dan 150 studenten hebben ondertussen de methodieken uitgeprobeerd en zij leveren iedere week nieuwe succesverhalen in.

De Vastgoed Academy leert jou een hele nieuwe manier van denken

Jij wil de laatste en beste vastgoed strategieën en tactieken leren, maar dat zal niet genoeg zijn om jou op het juiste pad te krijgen. Hiervoor heb je namelijk een bepaalde mindset nodig. Voor jou heel waarschijnlijk een hele nieuwe manier van denken. Dankzij deze nieuwe manier van denken, zal jij je leren focussen op jouw vastgoedportefeuille. Hierdoor ga je opeens overal nieuwe kansen zien en wil en zal jij deze kansen ook pakken.

Je krijgt 24/7 support van een geweldige community

De Vastgoed Academy heeft een eigen exclusieve Facebook support community, namelijk CA$H FLOW KINGS. Je ken hier altijd met al jouw vragen terecht. Alle leden zijn net als jij. Ambitieus, like-minded, met hetzelfde doel als jij bezig. Jullie dragen elkaar naar een nieuw niveau, leren en groeien samen, door jullie kennis en ervaring met elkaar te delen.

Als lid krijg je ook toegang tot de website van De Vastgoed Academy. Hier vind je onder meer groepen, kan jij zelf groepen maken en er is een prikbord waar jij terecht kan met al jouw vragen.

Mentorschap

Naast de community support groep CA$H FLOW KINGS kan jij ook wekelijks je vragen stellen tijdens speciaal daarvoor bedoelde Coaching Calls. Het zal dus niet snel voorkomen dat je opeens vastloopt en dan niet verder komt. Er is altijd iemand die een antwoord op jouw vragen heeft, die hetzelfde meegemaakt heeft, of die jou in de juiste richting kan wijzen. Hierdoor kan je altijd verder met jouw doelen en plannen.

Alles wat jij nodig hebt, krijg je in deze cursus

Alles wat jij nodig hebt om succesvol te worden in het beleggen in vastgoed, krijg je in deze cursus. De tools en de kennis. De niche waarin jij opgeleid zal worden is Buy to let. Dit is vastgoed voor de lange termijn verhuur. Mensen denken nog wel eens dat je snel rijk kan worden, maar met vastgoed is het eerder een zekerheid dat je rijk wordt, dan dat het snel gaat. Je kan op die manier meteen al een fijn leven beginnen te leiden, en je hebt dan ook nog een hoop voor je oude dag en om iets na te laten aan jouw nabestaanden.

vrijheidvastgoed

Motivatie, kennis en inspiratie tijdens de wekelijkse groepscoaching

Hoe meer mensen, hoe meer input, inspiratie en motivatie. Er zijn dan ook wekelijkse groepscoacing gesprekken via videocalls waar jij jouw vragen kan stellen, strategieën en tactieken met elkaar kan bespreken en natuurlijk ook elkaars successen kan vieren. Er zijn ook geregeld gastsprekers aanwezig. Zij bespreken dan onderwerpen zoals crowdfunding, taxaties, mindset, financiering, belastingen, financiële vrijheid en nog meer van dat soort zaken. Allemaal om jou nog meer kennis te bieden, zodat je nog meer kans op succes hebt. Alles wordt opgenomen, dus als je niet deel kan nemen, dan kan je ze terugkijken of gewoon nog eens bekijken om je geheugen op te frissen.

De Cashflow Calculator

Een tool die precies berekent hoe jij maximaal rendement kan behalen uit jouw toekomstige vastgoed. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dankzij de Cashflow Calculator wordt jou een hele hoop tijd, energie en rekenen bespaart. Je ziet precies wanneer je een huis wel of niet moet kopen en je weet dan ook meteen waarom. Je neemt alleen nog maar onderbouwde en op cijfers gebaseerde beslissingen. Je hoeft je huiswerk dus niet meer helemaal zelf te doen. Deze tool geeft jou antwoord op vragen als wat de BAR, de NAR, het rendement op eigen vermogen is, hoeveel de maandelijkse huuropbrengst gaat zijn, wat de kosten zijn die je gaat maken en nog veel meer andere belangrijke vragen.

De Hefboom Roadmap

Hoe weet je nou welke financiering het beste bij jou en het pand van jouw keuze past? Of hoeveel Loan To Value dan slim is om te nemen. Welk rentepercentage hoort daarbij? Wat voor een soort hypotheek gaat het zijn? Heb je dan ook eigen middelen nodig? De financiering van jouw business is de kern van je bedrijf. Die dien je dus goed op orde te hebben en zo goed mogelijk in te schatten. Dankzij deze tool heb jij een duidelijk overzicht van jouw financiering en zie je ook meteen welke gevolgen dit heeft voor jouw maandelijkse cashflow en dus op de rest van je leven. Het laat je ook zien wat jouw vermogensopbouw is door aflossing op de lange termijn. Je krijgt dan een maximaal rendement op je eigen vermogen en je hoeft je over een hele hoop minder zaken druk te maken.

De Kennis Bank

Bij het investeren in vastgoed komt een hoop papierwerk kijken. Je hebt allerhande documenten nodig. Van checklists en stappenplannen tot formules, begrippenlijsten, koopaktes, joint venture overeenkomsten tot aan huurcontracten en nog heel veel meer. Er staan al meer dan 70 documenten in de Kennisbank en daar komen er steeds meer bij. Bij De Vastgoed Academy delen ze echt alles kennis, informatie, tools en documenten die ze hebben om de weg voor jou zo makkelijk en succesvol mogelijk te maken. Dankzij de Kennisbank kan jij geen enkele stap binnen het proces vergeten en doe je dus ook alles volgens de wet en regelgeving, wat jouw kans op succes alleen nog maar groter maakt. Een onmisbaar en waardevol onderdeel van de cursus dus.

Inspirerende meetups, exclusieve uitnodigingen en gastsprekers

Wanneer je lid bent van CA$H FLOW KINGS dan krijg jij ook gratis uitnodigen voor meet-ups en events. Deze zijn niet voor iedereen en ontzettend exclusief. Je kan tijdens deze gelegenheden netwerken met de andere cursisten en leden en er zijn ook geregeld gastsprekers. Wanneer je een pand hebt gekocht, dan krijg je ook een reward ’t shirt en kan je Martijn van den Berg ontmoeten en vragen aan hem stellen. Deze evenementen worden ongeveer 4 keer per jaar georganiseerd. Hierbij geldt ook “Your Network Is Your Net Worth”. Je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meeste mee omgaat.

Wanneer het tot jouw doorgedrongen is dat vastgoed de manier is om te investeren en te werken aan een passief inkomen, dan heb je ook al door dat je daar wel enige kennis voor nodig hebt om er ook succesvol in te zijn. Met deze online vastgoed cursus doe je mee met de meest succesvolle vastgoedondernemers van Nederland en leer jij alles wat je moet weten, krijg je alle tools die jij nodig hebt en krijg je ook nog eens nazorg en heb je steun en inspiratie aan andere cursisten. Je doet niet zomaar een cursus, je wordt lid van een nieuwe, succesvolle community waarin alle mensen geld verdienen met het beleggen in vastgoed.