De geldmachine review

De Geldmachine | Ultimate Mastermind Live Cursus

Zelfs wanneer je een laag inkomen hebt, kan je beleggen en investeren en de keuze maken om vermogend te worden. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een hele goede strategie. En die strategie krijg je geleerd bij de Geldmachine Live Cursus van Rene en Anil, ook wel De Leeuw en De Wolf genoemd.


de formule

In maar 1 dag kan jij De Geldmachine aanzetten en meteen beginnen met het genereren van een passief inkomen, zodat jij uiteindelijk niet meer hoeft te werken voor je geld. En dit is volgens de mannen een garantie.

Het gaat hier om een zogenoemd Miljonairs Stappenplan. Je geld slaapt niet op een spaarrekening, maar je laat het voor jou werken en dus groeien. Je krijgt een bewezen formule die al meer dan 30 jaar werkt en al meerdere miljonairs heeft opgeleverd. Jouw geld groeit met De Geldmachine automatisch. Je krijgt een duidelijke strategie aangeleerd die stressvrij is.

Een cursus voor iedereen

Of je nou wel of niet een ondernemer bent, een hoog of een laag inkomen hebt, iedereen kan beginnen met deze cursus. Je hebt er geen financiële kennis voor nodig. Je hoeft alleen maar te willen leren over de weg naar financiële onafhankelijkheid. De Geldmachine heeft de code gekraakt die ervoor zorgt dat jij nooit meer arm hoeft te worden. Als periodiek belegger kan je al starten met 50 euro per maand en dat maakt het heel laagdrempelig. Je krijgt een betere risicospreiding over meerdere regio’s en sectoren en je wint er absolute vrijheid mee, omdat het allemaal geautomatiseerd gaat en daardoor voor jou een passief inkomen zal zijn.

Met De Geldmachine ga je systematisch beleggen in aandelenfondsen die dynamisch en onafhankelijk zijn, door ze actief te beheren. De strategie die De Geldmachine gebruikt, heeft al bewezen een hoog rendement te behalen. Je kan de plank nooit misslaan, want je koopt altijd. De strategie van De Geldmachine brengt een compound effect te weeg wanneer jij discipline hebt, volhoudt en aan de eindstreep blijft denken. Je investeert namelijk om zeker rijk te worden.

laagdrempelig

Het probleem en de oplossing

Als het niet je studierichting is, dan krijg je op school weinig financiële kennis mee en de meeste mensen lopen ook niet zomaar tegen deze kennis aan in de rest van hun leven. Rijke mensen en mensen met de juiste opleiding en studie hebben deze kennis. Zonder kennis kan je ook geen goede strategie bedenken en dus blijf je achter de feiten aanlopen op financieel gebied.

De Geldmachine heeft de instap in beleggen laag gemaakt. Je hebt die kennis niet nodig om te beginnen met 15 minuten per maand beleggen en een inleg vanaf 50,- euro per maand. Het is verder voor honderd procent passief en geautomatiseerd en je kan met deze strategie geen geld verliezen. Met deze strategie handel je niet in crypto of losse aandelen en volgens een bewezen formule.

geldmachine

Wat krijg je allemaal als je De Geldmachine start

De Geldmachine van Ultimate Mastermind bestaat uit een heel pakket. Je krijgt dus veel meer dan alleen maar een cursus en de waarde van de producten die je ontvangt overstijgt de prijs van de cursus behoorlijk. Al deze producten helpen jou bij het beleggen met de strategie van De Geldmachine.

1.      De Geldmachine Cursus Live – Ter waarde van 1.999.- euro

In de Cursus Live van De Geldmachine leer je de strategie om risicoloos te beleggen in aandelenfondsen en vastgoed. Wanneer je nu begint, eindig je financieel onafhankelijk, zonder dat je helemaal gestrest bent of angstig hoeft te zijn dat jij jouw geld kwijtraakt. Je haalt jouw investering er gegarandeerd uit, volgens Ultimate Mastermind, en zo niet, dan krijg jij jouw geld terug.

2.      Online Leeromgeving – ter waarde van 1.499.- euro

Eerst krijg je een fysieke training en daarna eb je altijd online toegang tot de cursus. De wordt geregeld geüpdatet en de investeringen van de Ultimate Mastermind worden hierop ook gedeeld.

3.      Facebook groep De Geldmachine – ter waarde van 7.992.- euro

Wanneer jij jouw training hebt afgerond, kom je terecht in de De Geldmachine Community. Hier zitten de voorgaande deelnemers van de cursus. Je wordt lid van een netwerk waar jij jouw hele leven iets aan zal hebben. Je kan hier met elkaar van gedachte wisselen, tips met elkaar delen en natuurlijk ook jullie overwinningen vieren. Je staat er dan in ieder geval nooit meer alleen voor.

4.      De weg naar succes cursus – ter waarde van 349.- euro

Wanneer je begint met beleggen, dan begin je eigenlijk een bedrijf. In deze online cursus zit alles wat jij moet weten om een succesvol bedrijf op te zetten. Je leert hoe je jouw ideeën uitvoert, hoe jij jouw missie kan uitwerken en hoe je vervolgens actie daarop onderneemt.

5.      Vastgoed Introductie – ter waarde van 299.- euro

Iedereen weet dat vastgoed een waardevaste manier van investeren op lange termijn is. En zelfs met een minimale investering kan je al beleggen in vastgoed. Je leert hoe alles werkt in de vastgoed wereld, en hoe jij daarin jouw eerste stappen kan zetten. Allemaal van een ervaren vastgoedhandelaar.

6.      Ultimate Mastermind Package – ter waarde van 149.- euro

Als je eenmaal meedraait met De Geldmachine, dan mag de hele wereld dat weten. Met dit pakket laat jij zien dat je hebt gekozen voor succes en met de handige extraatjes is het ook nog leuk om bezig te zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan het Ultimate Mastermind ‘t shirt en het schrift met pen.

De totale waarde van het pakket staat in schril contrast met de uiteindelijke kosten. Je krijgt meteen al veel meer waar voor je geld.

het totaalpakket

 

De Geldmachine Live of De Geldmachine Online

Je kan kiezen uit twee verschillend samengestelde pakketten. De Geldmachine Live of De Geldmachine Online.

De Geldmachine Live kost 1.300.- euro, maar bestaat uit een pakket ter waarde van in totaal 3.595.- euro. Je kan dan op datum reserveren, krijgt meteen toegang, De Geldmachine Live Cursus, de FB-groep De Geldmachine, De weg naar succes Cursus, de Vastgoed Introductie en het Ultimate Mastermind Pakket.

De Geldmachine Online kost 999.- euro, maar het pakket heeft een waarde 3.095.- euro. Je hebt dan meteen toegang tot de Geldmachine Online Cursus, je kan je aanmelden bij de FB- groep De Geldmachine, je krijgt de cursus De weg naar succes, de ervaringen van een vastgoedhandelaar in de Vastgoed Introductie en het Ultimate Mastermind Pakket.

Mocht je niet onder de indruk zijn van De Geldmachine, dan hoef je maar, binnen 30 dagen, een mailtje te sturen naar Ultimate Mastermind en dan krijg jij al jouw geld terug. Zo overtuigd is Ultimate Mastermind van de methode en strategie.

Wie zit er achter De Geldmachine?

de leeuw de wolf

Ultimate Mastermind De Geldmachine wordt gerund door Rene Cooiman. Cooiman begon met investeren op zijn twintigste. Toen kocht hij zijn eerste huis. Daarna begon het investeren in vastgoed en aandelen. Met onder meer de zelfdiscipline die hij opdeed bij de Korps Mariniers, heeft hij, dankzij en vallen en opstaan, de uiteindelijke Ultimate Mastermind strategie uitgedokterd. Succesvol zijn en toch ook anderen willen helpen, bracht hem tot deze cursus.

“Gebruik je verstand, werk super hard en maak niet al je centen op”

Wanneer jij wil beginnen met beleggen op de lange termijn, en dit volgens een bewezen methode wil doen, dan is deze cursus van De Geldmachine gemaakt voor jou. Je krijgt zelfs je geld terug als je na de cursus niet je investering terugverdient!