De formule om Super Affiliate te worden

 

Heb jij affiliate marketing ontdekt en wil jij weten hoe jij daar ook een graantje van kan meepikken, dan is de Affiliate Formule het antwoord dat jij zoekt. De Affiliate Formule is bedacht door Sebastien Debaenst. Deze jongeman leerde het van de wereldberoemde Eelco de Boer. Eelco is een briljante marketeer en brengt zijn vrije tijd door met mensen als Sir. Richard Branson. Sebastien heeft het dus niet van de minste geleerd allemaal en door vallen en opstaan heeft hij zijn eigen, verbeterde en bewezen succesvolle formule ontwikkeld.


Deze formule wil hij met andere mensen delen. Niet iedereen hoeft dezelfde fouten als hem te maken, want hij heeft de fouten al voor jou gemaakt en daardoor kan hij jou precies vertellen hoe je ze dient te voorkomen. Wanneer je succesvol bent met affiliate marketing dan geeft jou dit een bepaalde vrijheid. Die vrijheid wil Sebastien verspreiden.

Voor wie is de Affiliate Formule?

De formule die Sebastien ontworpen heeft is speciaal voor mensen die geen technische kennis hebben, mocht je die wel hebben, dan is dat alleen maar mooi meegenomen, die niet commercieel zijn en die geen idee hebben waar ze moeten beginnen, maar ook niet onnodig tijd willen weggooien en al zeker geen onnodige fouten willen maken. Deze mensen willen geen 100 uren per week werken en ook geen uren ruilen voor euro’s. Zij willen geen manager meer zijn en ook niet meer voor een baas werken. Dit zijn mensen die geen hoge budgetten willen gebruiken, maar wel geld willen verdienen en snel succes willen behalen. Wanneer jij met Sebastien in deze formule stapt, dan word jij een Super Affiliate en niet zomaar een gewone affiliate.

Affiliate-FormuleSebastien

De Super Affiliate

De Super Affiliate is iemand die een fulltime inkomen uit affiliate marketing weet te halen en die iedere maand meer verdient en zo een passief inkomen genereert, op een manier die jou dan vrijheid geeft.

Je krijgt niet alleen een traject, maar ook online trainging en 6 maanden lang houdt Sebastien jouw handje vast. Dit is ook de reden dat er maar tien mensen tegelijkertijd mee kunnen doen. Hij beantwoordt al je vragen, zal samen met je brainstormen, helpt je bij het opzetten van een marketingstrategie en kijkt samen met jou naar jouw winst en natuurlijk ook naar hoe jij meer winst kan draaien. Hier gaat hij mee door tot het voor jou werkt, ook als dit langer dan de 6 maanden training duurt.

In die periode worden er ook vragen in groepsverband beantwoord. Je kan zo nog meer leren van de andere Super Affiliates, en zij ook van jou natuurlijk. Hoe meer mensen ergens hun visie op richten, hoe meer kennis er is, van waaruit opties ontstaan.

De commissiebedragen kunnen uiteenlopen van een paar cent, tot een paar tientjes, tot honderden euro’s. Allemaal afhankelijk van de niche die jij kiest, de bijbehorende producten en de commissie die daarop te verdienen valt. Hoe meer verschillende producten jij aanbiedt, des te meer regelmaat er in je inkomsten komt. Het kan dan per dag verschillen welk product je promoot en verkoopt, als je het totaal bij elkaar optelt, dan is het toch een heel mooi financieel plaatje.

Wat krijg jij als je de Affiliate Formule kiest?

 • Je krijgt om te beginnen meteen toegang tot de Affiliate Formule training.
 • Je krijgt ook meteen toegang tot de Q&A Affiliate Formule Sessie die iedere twee weken plaatsvinden en waarin al jouw vragen persoonlijk beantwoord worden, Sebastien met je meekijkt en met je brainstormt en dat 6 maanden lang.
 • Je krijgt alle kennis en tools om zelf een Super Affiliate te worden.
 • Je krijgt de blueprint van Sebastien om meerdere inkomstenbronnen te realiseren.
 • De nummer 1 tool voor meer affiliate link clicks.
 • Je leert alles over het krijgen van meer traffic zodat je ook meer gaat verdienen.
 • Je leert de methode die Sebastien gebruikt om de beste producten te vinden die je dan als affiliate kan promoten.
 • Je krijgt zijn Affiliate Product Whitelist, met hierop alle producten die goed werken om te promoten.
 • Je krijgt ook de Affiliate Product Blacklist, met alle producten waar je ver weg van dient te blijven.
 • De leert de strategie om lange-termijn affiliate inkomsten te genereren.
 • Je krijgt toegang tot de Affiliate Funnel Templates van Sebastien, hierdoor hoef je niet te wachten en kan je meteen beginnen.
 • En dan krijg je ook nog eens toegang tot de Affiliate E-mails en Ad Teksten van Sebastien, waarmee hij al duizenden euro’s heeft verdiend.
 • En je krijgt toegang tot de bonussen, waarvan sommigen Engelstalig zijn.

De bonussen van de Affiliate Formule

Samen met de training, de persoonlijke begeleiding en de bonussen, ben jij heel snel klaargestoomd om aan de slag te gaan en krijg je daarbij ook nog eens goede begeleiding. Het is dus niet zoals bij de meeste cursussen dat het na de training ophoudt. De bonussen zijn van onschatbare waarde en je krijgt ze allemaal gratis bij de formule.

Affiliate-Formule INFO

Bonus 1: Toegang toto Affiliate Resources Vault t.w.v. 750,- Euro

In de kluis vind je alle e-mails en advertenties waarmee Sebastien al duizenden euro’s heeft verdiend. Je hoeft ze maar te copy/pasten en aan te passen aan jouw eigen strategie.

Je krijgt ook toegang tot zijn Affiliate Funnel Templates. Deze funnels kan je gewoon overnemen en daarnaast krijg je ook nog eens een lijst met al zijn favoriete affiliate producten om te promoten.

Bonus 2: Onbeperkt toegang tot de Super Afiiliates Community

Je krijgt niet alleen toegang tot de formule, maar ook tot Sebastien. Elke twee weken heb je de mogelijkheid om vragen te stellen die tijdens een livecall beantwoord worden. In de community van Super Affiliates kan je ieder moment van de dag terecht om al jouw vragen te stellen. Je hoeft dan niet 2 weken te wachten tot je Sebastien te spreken krijgt. Het is geen verplichting om mee te doen, maar het wordt wel aangeraden.

Bonus 3: Gratis toegang tot de Facebook en Instagram Ads Mastery Training

Misschien wel de meest belangrijke tools om op een eenvoudige manier meer kliks te genereren is om Facebook en Instagram advertenties te gebruiken Je kan met relatief weinig werk duizenden mensen wereldwijd bereiken en op die manier op een goedkope manier toch goede resultaten behalen.

Sebastien laat jou in een volledige online training zien hoe jij stap-voor-stap op een makkelijke manier kan adverteren op deze platformen. Hij laat zien hoe hij dat zelf doet en hij vertelt je ook hoe je hiermee op de lange termijn meer succes kan behalen. Dit is een aparte training van de training over facebook en Instagram advertenties die in de Affiliate Formule zit.

Bonus 4: Ontdek hoe je een asset bouwt die je Cash Op Commando geeft met de E-mail Marketing Mastery Training

Een van de meest waardevolle assets die je hebt, is je mailinglist. Je kan er namelijk op ieder moment geld uit halen. Iedere keer dat jij een mail de deur uit stuurt, komt er geld binnen. Natuurlijk zorgen niet alle mails ervoor dat er geld binnenkomt en je moet dus weten wat voor een mails daarvoor zorgen en je dient ook te weten hoe je goede mails schrijft, want dan lezen mensen je mails en ga jij er geld mee verdienen. In deze training krijg je precies uitgelegd hoe je hiermee omgaat, hoe Sebastien ermee omgaat, hoe Eelco de Boer er mee omgaat en hoe zij er iedere keer weer meer omzet uit halen.

Bonus 5: Direct toegang tot de Wealthy With Words Training

Het schrijven van teksten die geld opleveren, is niet heel moeilijk, maar het is wel een skill die je onder de knie dient te krijgen en het liefste eentje waar je een expert in wordt. Schrijf je goed, dan lezen mensen je teksten ook en dan zijn ze ook sneller geneigd om iets te kopen. Hoe je dit doet, zonder extreem veel tijd kwijt te zijn, en zelfs zonder dat je foutloos dient te schrijven, leer je in deze training. Je leert precies hoe je winstgevende teksten dient te schrijven zodat je nog betere resultaten zal behalen.

AffiliateFormuleHeader

Bonus 6: Ontdek hoe je funnels bouwt in de Funnel Vision Training, inclusief templates die je 1-op-1 kan overnemen

Wanneer je iets automatiseert, dan creëer je vrijheid van tijd en financiële vrijheid. Dat is wat een goede funnel voor jou doet. Het levert automatisch een inkomen op en jij hoeft niet meer om te kijken naar het product. Het is een volledig proces waar mensen in terecht komen en door dat proces te volgen, klikken ze op jouw link en verdien jij geld. Je krijgt zelfs een funnel cadeau en Sebastien helpt je om je eigen winstgevende Affiliate Funnels te bouwen. In the training leer je alles over de next level funnels die veel effectiever zijn. Sebastien vindt het helemaal geweldig om funnels te bouwen, dus als jij daar hulp bij kan gebruiken, dan helpt hij jou daar graag bij.

Bonus 7: Toegang tot de Creating a Signature Experience Training

Wanneer iemand op jouw linkje klikt, dan heb je meteen een soort van “klik” met deze persoon. Veel mensen doen daar verder niks mee, maar daardoor laat je wel geld liggen. Het is namelijk bewezen dat wanneer iemand 1 keer op iets van jou klikt, de kans veel groter is dat diegene dat vaker zal doen. Wanneer je zorgt dat je een relatie met die mensen aangaat, dan kan je op een ontspannen manier, meerdere producten bij deze mensen promoten. Je leert in deze training precies hoe dat je automatisch een relatie met deze mensen opbouwt en verbetert, waardoor deze mensen vaker op jouw linkjes zullen klikken.

Bonus 8: Ontdek hoe je hoger in Google komt met SEO Supremacy

SEO en Affiliate Marketing zijn een magische combinatie. Je hoeft niks meer te doen en toch zijn er nog dagelijks mensen die hun weg naar jouw website vinden en op jouw linkjes klikken. Dat kan jaren doorgaan, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Je bouwt dan aan een lange termijn organische affiliate inkomen. Mensen die interesse hebben in de producten jij promoot, komen sneller bij jouw website uit wanneer je dit onderdeel op orde hebt. Het is ook helemaal niet zo moeilijk. Door deze bonus training te volgen, leer jij alles wat je moet weten over de combinatie SEO en Affiliate Marketing.

Bonus 9: De Instagram Mastery Training

De combinatie van Instagram en Affiliate Marketing biedt een grote kans om veel mensen te bereiken en dus voor niks een heleboel kliks te krijgen en vandaaruit weer commissies te ontvangen. Je kan dit helemaal kosteloos doen. Hiervoor heb je wel volgers, likes en reacties nodig. De technieken die je nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen, leer je in deze training.

Bonus 10: De Facebook Mastery Training

Een andere gouden combinatie is Affiliate Marketing en Facebook. Er zijn miljarden actieve gebruikers en die kan jij met enkele simpele technieken bereiken. Hoe jij jouw bereik op Facebook om kan zetten in kliks en commissies, leer je in deze Facebook Mastery Training.

Bonus 11: 365 Dagen Social Content, die jij 1-op-1 kan overnemen

Affiliate Marketing is eigenlijk content die uitdaagt tot het ondernemen van actie. Jij hebt content nodig als je geld wil verdienen met affiliate marketing. Maar content maken kost tijd en je moet ook nog eens weten hoe je dat goed doet. Sebastien heeft content gemaakt die jij alleen maar hoeft te kopiëren. Het kan je maanden werk besparen en je loopt toch de kliks niet mis.

Bonus 12: De M.V.P. Methode

Zelf content maken, is natuurlijk altijd beter dan content kopiëren. Simpelweg omdat mensen het dan als nieuwe informatie zien en het veel sneller zullen lezen. Je kan het dan ook persoonlijker maken of meer op een specifieke doelgroep richten. Sebastien heeft een manier gevonden waarop je content maakt voor alle platformen, zonder dat het je heel veel tijd kost, volledig geautomatiseerd en het levert je evengoed meer kliks en geld op. Dit leer je allemaal in deze training.

Bonus 13: Hoe je winstgevende Online Cashflow Challenges maakt

Online Cashflow Challenges is een methode die serieus veel geld in het laatje kan brengen. Je hoeft alleen maar een online challenge te organiseren voor een affiliate product van jou. In de challenge begeleid jij mensen een week lang bij hun challenge. Ze moeten dan bijvoorbeeld ergens een account aanmaken. Na de challenge blijft een x-aantal mensen plakken op het account en die mensen worden dan klant. Over al die klanten krijg jij dan commissie, iedere maand, voor een langere periode en volledig passief. Hoe je een succesvolle online challenge organiseert, leer je in de ze training.

Bonus 14: Toegang tot de Youtube Mastery Training

In deze training leer je iets wat jarenlang voor jou gaat werken. Namelijk hoe met een YouTube video, jarenlang affiliate inkomsten kan genereren voor 1 of meerdere producten. Je leert onder meer hoe jij je comfortabel voor de camera voelt, hoe je een video bewerkt en upload en hoe je ervoor zorgt dat mensen jouw Youtube video gaan bekijken en op jouw affiliate link zullen klikken. Je leert dan ook met Youtube een passief inkomen op te bouwen.

Zoals je wel al door hebt, is dit een van de meest volledige pakketten die er te krijgen zijn. Je leert niet alleen over affiliate marketing, maar ook hoe je er succesvol in wordt en dat gebeurt met persoonlijke begeleiding en een ondersteunende community. Maar liefst 6 maanden lang krijg jij training en begeleiding, zodat ook jij succesvol kan zijn met affiliate marketing en zelfs een Super Affiliate kan worden. Kan je daarna nog hulp gebruiken? Sebastien begeleid je tot jij ook succes behaalt met affiliate marketing.