Crypto Masterclass review

Crypto Masterclass | Gratis Bitcoin Training voor iedereen!

Iedereen lijkt tegenwoordig wel geobsedeerd met crypto. En dan vooral met Bitcoin. Het klinkt allemaal misschien wat ingewikkeld, maar dat valt reuze mee, en dat is dan ook meteen het leuke aan Bitcoin, er is voor iedereen wel een leuke en fijne manier om er mee om te gaan. Om te beginnen heb je niet eens kennis, ervaring of kapitaal nodig. Het is werkelijk voor iedereen mogelijk om in Bitcoin te beleggen, ongeacht wat voor een strategie jij prettig vindt, en of je het doet voor de korte termijn, waarbij je dan geregeld gaat traden of dat je het als een lange-termijn-investering ziet.


Investeren en helemaal geen kennis hebben over wat je gaat doen, is eigenlijk niet verstandig, maar om nou zelf overal alle informatie bij elkaar te moeten zoeken, waarvan je dus vaak niet eens weet dat je ernaar op zoek zou moeten zijn, maakt dat het allemaal veel lastiger lijkt dan dat het werkelijk is en dat het je ook onnodig veel tijd kost.

cryptomasterclass

Gratis online Bitcoin Training

Derek Westra en Patrick Suiker zijn erg succesvol met crypto en hebben, zoals ze zelf stellen, een “sleeping giant” ontdekt met een potentie om 100 keer in waarde te stijgen. De gratis online training duurt 1,5 uur en daarna heb jij jouw eerste crypto van 1,- euro gekocht, heb jij een strategie waarmee je geld gaat verdienen, snap jij precies hoe Bitcoin en crypto werken, weet je welke “sleeping giant” de mannen hebben ontdekt en weet jij precies hoe je de beste cryptomunten vindt.

Wanneer jij je aanmeldt voor de gratis online training dan ontvang je meteen 3 gratis e-boeken. De Crypto Mastergids, die je bij de Online Training nodig hebt, De 7 beste manieren om online geld te verdienen, 10 interessante redenen om te leren over crypto.

10 redenen om te leren over crypto

Dit e-book legt jouw precies uit waarom jij alles over crypto wil weten. Zo is straks het grootste deel van het geld in de wereld gedigitaliseerd en dus krijgt crypto steeds meer grond. Banken en regeringen zijn al betrokken bij hoe er met crypto omgegaan dient te worden en dat toont aan dat de kans klein is dat crypto zal verdwijnen (zoals sommige boze tongen beweren). Crypto heeft de potentie om net zo groot als het internet te worden. Dat betekent dus eigenlijk oneindig groot, en jij zit middenin deze financiële revolutie.

Crypto Mastergids

Dankzij deze Mastergids haal jij ook alles uit de gratis Online Training. Je kan jezelf al helemaal voorbereiden en de Crypto Mastergids doornemen en eventuele vragen noteren. Je weet dus al precies wat er gaat komen en hoe het allemaal begint.

7 manieren om online geld te verdienen

Zie je het al voor je? Reizen en tegelijkertijd geld verdienen? Gewoon lekker vanuit huis werken en je eigen tijd indelen? Het kan allemaal en er zijn behoorlijk wat mensen op de wereld die zo door het leven gaan. Het geeft jou de vrijheid die je zoekt en jij kan jouw leven opeens precies zo inrichten als je wil. In dit e-book vind je de 7 beste manieren om online geld te verdienen op een rijtje. Je kan dan al eens nadenken over wat je precies wil en wat jouw mogelijkheden zijn. Op die manier is het makkelijker om een strategie te bepalen.

ebooks crypto

Wie zijn Derek en Patrick

Deze twee mannen zijn al meer dan 8 jaar actief met het handelen in Bitcoin en ze hebben dus ook al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Door vallen en opstaan zijn ze succesvol geworden. Zo hebben ze al 10.000,- euro per uur hebben verdiend, maar ook 50.000,- euro verloren bij een hack. Zij delen hun informatie, ervaring en expertise gratis met jou. Op die manier kan jij ook een kickstart maken in de wondere wereld van het handelen in Bitcoin.

derek & patrick

Bitcoin en andere crypto traden

Wanneer je meer leert over Bitcoin dan kan het niet anders dan dat je ook meer leert over andere crytpo valuta. Er zijn tegenwoordig tussen de 5000 en de 8000 verschillende munten. Bitcoin is dan wel de main coin en het meest bekende en stabielste, maar zeker niet de enige. Niet al deze crypto munten zijn ook even bekend, maar namen als Ethereum, Ripple, Litecoin, Tether, Bitcoin Cash, Monero, EOS, Cardano. Hier komen steeds nieuwe namen bij en soms verdwijnen er ook namen.

Hoe meer verstand je van crypto valuta krijgt, des te interessanter het wordt om ook in de zogenoemde altcoins te investeren en ermee te traden. Deze munten beginnen laag en zijn dus goedkoop in aanschaf, maar ze kunnen ineens gigantisch in waarde stijgen waardoor jij opeens super veel geld verdient. Hoe meer verstand jij ervan hebt, des te beter kan je strategieën ontwikkelen om zo steeds succesvoller te worden.

Gratis cursus Crypto Masterclass en meer

Je kan je aanmelden voor een gratis Crypto Masterclass cursus, maar dat is natuurlijk niet het enige wat ze te bieden hebben. Er zijn voor de volledige cursus al meer dan 2500 deelnemers en naast de meer dan 150 lessen zijn er ook nog tal van extra’s. Als beginner kan je dus stapsgewijs alles leren wat jij dient te weten en zelfs als je al vergevorderd bent, zit er nog interessant lesmateriaal bij.

Lees tip: Wat zijn de beste crypto cursussen van dit moment?

AllesOverCrypto

AllesOverCrypto is het platform van de twee mannen die jou willen helpen te beginnen in de wereld van de crypto valuta. Je vindt hier de gratis Crypto Masterclass, maar ook alle andere lessen van de Crypto Masterclass. Je kan er ook de live koersen volgen van honderden cryptomunten. Er is een kennisbank vol met alle informatie die je maar kan bedenken aangaande crypto en er zijn gastblogs.

Je leert hier niet alleen over crypto valuta, maar ook over de achterliggende technologie, Blockchain. Juist omdat de cryptomarkt toch nog redelijk onbekend is bij het grote publiek, is het voor veel mensen ook wel eng om er mee bezig te zijn, maar ze zijn er wel nieuwsgierig naar. Waarschijnlijk omdat ze bewust of onbewust de potentie zien en aanvoelen. Door middel van artikelen, video’s en cursussen kan je hier alles te weten komen om jou niet alleen over de drempel te krijgen, maar je zelfs helemaal enthousiast te maken.

allesovercrypto

Gratis en betaalde lessen

De gratis lessen zijn fantastisch om bekend te raken met Bitcoin en het handelen in Bitcoin. Mocht je daarna zien hoe geweldig deze informatie jou kan helpen, dan kan je er makkelijk voor kiezen om nog meer lessen te volgen. Hier zitten dan wel kosten aan verbonden, maar wanneer jij goed leert investeren, en er dus geld mee gaat verdienen, dan haal je ook heel snel de onkosten die je maakt eruit. Je merkt na het gratis webinar snel genoeg of de mannen het goed en duidelijk uit kunnen leggen en of jij ook daadwerkelijk iets aan de informatie en lessen hebt, zodat je ook al kan beginnen met geld verdienen. Als dat het geval is, wat zal blijken, dan zie jij snel genoeg in dat het de investering waard is om verder te gaan.

Waaruit bestaat de gratis basis Crypto Masterclass

De basis van deze training bestaat uit videotrainingen die weer opgedeeld zijn in 2 delen van in totaal 13 modules, die ieder hun eigen doel hebben. Het begint met een deel over crypto trading. Dit is de basis van de crypto trade en je leert dan ook hoe je dat veilig doet en hoe je goede cryptomunten vindt. Dit eerste deel bestaat uit 8 modules.

Het tweede deel bestaat uit 5 modules en leert jou meer over geld verdienen met crypto trading. Hoe je dat succesvol doet en waar de grote winsten liggen. Je leert hoe je een crypto parel leert herkennen. De modules hebben ook testen zodat je kan kijken of je de kennis ook op de juiste manier in je opneemt.

Wil jij precies weten wat je kan verwachten? Lees dan hieronder verder voor de opbouw van de modules.

Deel 1  “Beginnen met crypto”

bestaat uit 8 modules die allemaal afzonderlijk ook weer onderverdeeld zijn in hoofdstukken. Het geheel is duidelijk te volgen en er zijn fijne overgangen die het geheel begrijpelijk maken.

Module 1 “Het geld van de toekomst”

 1. De absolute kern – geld
 2. Het digitale goud – Bitcoin
 3. Het beste sinds het internet – Blockchain
 4. Delete the middleman – Smart Contracts
 5. De opvolger van geld – Cryptocurrency’s
 6. We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 7. Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2 “Je eerste cryptocurrency”

 1. Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
 2. Een level hoger met Binance
 3. Crypto bemachtigen in de laagste regionen
 4. Decentrale exchanges zijn de toekomst

Module 3 “Maak een killer start!”

 1. Je grootste vijand dat ben jij
 2. Ontmasker iedere oplichter
 3. Deze fouten ga jij niet maken
 4. Hoe ontdek je een goede cryptomunt

Module 4 “Je onbreekbare kluis”

 1. Jouw digitale kluis – crypto wallets

Je papieren portemonnee – paper wallets

 1. De beste beveiliging – hardware wallets
 2. Bewaar alls veilig met software wallets
 3. Beveilig je crypto op een exchange met 2FA

Module 5 is “Je winsten cashen!”

 1. Winsten uitbetalen via Bitvavo
 2. Winsen uitbetalen via Bitonic
 3. Winsten uitbetalen via Kraken

Module 6 “De allereerste investeerder zijn (ICO’s)”

 1. Wat is een ICO?
 2. Hoe doe je mee aan een ICO?

Module 7 “Een passief crypto inkomen”

 1. Gratis crypto met airdrops
 2. Passief inkomen dankzij staken
 3. Hoe kan je zelf crypto minen?
 4. Passief inkomen met masternodes
 5. Passief inkomen met yield farming

Module 8 “De crypto-trends de baas”

 1. Hoe werkt een Metamask?
 2. Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen
 3. Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen

gratis training

Deel 2 “Geld verdienen met Crypto”

In Deel 2 leer je om geld te verdienen met crypto en dit deel bestaat uit 5 modules die jou alles uitleggen wat je moet weten om geld te leren verdienen met crypto.

Module 1 “The Winning Mindset”

 1. Je droom
 2. De gemiddelde crypto trader
 3. Jouw angsten
 4. De duurste fouten
 5. Je emoties overwinnen
 6. De tegenstander
 7. De belangrijkste emotionele skills
 8. Het zit allemaal tussen je oren
 9. Zo blijven winnaars winnen
 10. Jij bent belangrijk

Module 2 “Vrijheid dankzij crypto trading”

 1. Investeren versus crypto trading
 2. De basis van trading: de crypto exchange
 3. Profiteer optimaal van bubbels en markt cyclussen
 4. Begrijp de koers dankzij de candlesticks
 5. Word trading expert met Tradingview
 6. De kern van trading – Support en Resistance
 7. Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 8. Bescherm je trades met risicomanagement
 9. Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 10. Herken de belangrijkste patronen
 11. Trade mee met een professional

Module 3 “De beste crypto trading tools en indicatoren”

 1. Profiteer van de trend met de Moving Average
 2. Voorspel elke reversal met RSI
 3. De elegantie van MACD
 4. Weet wat de prijs gaat doen met de Bollinger Bands
 5. Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 6. Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 7. Bemeester elke cyclus met Elliot Waves

Module 4 “Word crypto trading master”

 1. Word een met de markt met Order Flow Dynamics
 2. Bitcoin is King
 3. Zeker van je zaak met Confluence
 4. De beste strategieën
 5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 6. The Next level – Futures, Shorten en Leverage
 7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 8. Bescherm je portfolio met Hedging
 9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading

Module 5 “Crypto trading extra lessen”

 1. Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes?
 2. Trendlijnen en Patronen
 3. Wat is een Trading Indicator?
 4. Zelf een trading strategie opstellen

Zoals je ziet, valt er heel wat meer te leren dan je misschien in eerste zou denken. Met deze gratis basis Crypto Masterclass heb je dus meteen alle kennis die je nodig hebt om te kunnen beginnen met het handelen in crypto. Het zal je ook doen inzien dat je nog heel veel meer kan leren en je motiveren om verder te gaan met het vergaren van informatie en kennis over het handelen in crypto.

Wat zit er nog meer in de gratis Crypto Masterclass?

Dacht je dat je nu een beeld had van het materiaal dat je te verwerken krijgt? Dan word je nu teleurgesteld, want je krijgt nog veel meer kennis en informatie over crypto. Zo is er het e-boek De Crypto Belastinggids, het e-boek De Bitcoinbijbel, De Crypto Portfolio 2021 en de Crypto Begrippenlijst.

Het kost je alleen maar tijd en energie om al deze kennis tot je te nemen. Je kan je gratis aanmelden en gratis deelnemen aan de gratis Crypto Masterclass. Je hoeft je alleen maar aan te melden en te beginnen. Voor je het weet zie jij precies in waarom je in crypto wil handelen, heb je een beeld van hoe je dat wil doen en wat je strategieën dan zijn. Voor je het weet ben jij ook succesvol in het handelen in cryptovaluta en kan je een heel nieuw leven beginnen.