Leer hoe je geld verdient met crypto

Iedereen lijkt wel met crypto bezig tegenwoordig. Waar investeren en handelen eerst alleen voor een bepaalde groep mensen was, kan nu iedereen, met minimale inleg, al beginnen met geld verdienen. Dankzij crypto. Dat is ook niet zo gek. Iedereen heeft namelijk gezien hoe je flink geld kan verdienen met de digitale munten. En het is voor zo goed als iedereen mogelijk om te beginnen met handelen in crypto. Het lijkt allemaal echter een stuk eenvoudiger als dat het in werkelijkheid is. Ja, iedereen kan geld verdienen met crypto, maar dan is het wel ook handig als je weet hoe. En dat is waar AllesOverCrypto jou bij helpt.


ALlesOverCrypto Site

De mannen achter AllesOverCrypto

Het is eigenlijk merkwaardig dat er nog geen officiële opleidingsvorm voor crypto is. Hoewel nog niet iedereen overtuigd is, weten mensen die er mee bezig zijn, dat het erg onwaarschijnlijk is dat crypto ooit nog verdwijnt. Miljaren mensen, wereldwijd, zijn er niet alleen volop mee bezig, maar hebben er ook in geïnvesteerd en verdienen er zelfs geld mee. De mannen achter AllesOverCrypto hadden dat al heel vroeg door en besloten dat zij dan in ieder geval wilden dat Nederland en Belgie niet achterblijven wanneer het de toekomst van Crypto betreft. Dit doen ze door hun passie voor crypto te delen met iedereen die er iets over wil weten.

Patrick Suiker

Het is bijna niet te geloven, maar Patrick Suiker is een echte handelaar. Toen hij nog maar 4 jaar oud was, handelde hij al in van alles en nog wat. Het was dan ook geen verrassing dat hij zijn master Entrepeneurship heeft afgerond. Litecoin was zijn eerste grote crypto-liefde. Dat was in 2013 en sindsdien heeft hij alleen nog maar over crypto gedroomd. AllesOverCrypto is voor hem dé manier om dat voor elkaar te krijgen. Patrick is on a mission! Dat Nederland voorop loopt in deze revolutie.

Derek Westra

Psychologie en economie. Die combinatie is wat Derek zo goed maakt in wat hij doet. Dankzij een mast in Gedragseconomie & Speltheorie snapte hij meteen dat crypto voor een revolutie ging zorgen. Het werd een bijna verontrustende obsessie. Volgens hem is de wereld van crypto een ware droom voor iedere gedragseconoom.

Robin Westra

Crypto leeft vooral online. Dan heb je een technisch genie nodig om dat in goede banen te leiden. Derek heeft een bachelor in Computer Science en is een perfectionist. Dat zorgt er voor dat iedereen zonder problemen gebruik kan maken van de website. En ook dat dit heel erg snel kan. Zijn technische kennis betekent ook dat hij makkelijk begrijpt hoe de blockchaintechnologie achter de verschillende munten werkt. Hij is ook een kei in het spotten van revolutionaire cryptomunten, en net zo goed in het zien van de zogenoemde shitcoins.

Natuurlijk zitten er meer mensen achter AllesOverCrypto, die allemaal een belangrijke rol binnen de organisatie vervullen. Denk dan onder meer aan het management, product management, community care, content, marketing en coaching. Bovenstaande heren hebben AllesOverCrypto opgericht in 2013.

ALLESOVERCRYPTOMANNEN

Wat heeft AllesOverCrypto te bieden?

Alles wat jij wil weten, moet weten en wat leuk is om te weten over crypto. Dat is heel erg kort samengevat precies wat het platform biedt. En er is nog veel meer. Er is ondersteunende community met enthousiastelingen en experts, een netwerk, er is een blog, er zijn cursussen, een shop en koersen en ook nog eens gratis training en facebookgroepen. En het gros daarvan is ook nog eens gratis.

Je kan een gratis training volgen, de uitgebreide blogs lezen, deelnemen aan het forum, koersen bekijken, gratis e-boeken downloaden en natuurlijk lid worden. Wil jij serieus met crypto aan de slag, dan zal dat niet voldoende voor jou zijn. In de shop vind je onder meer de Crypto Masterclass die jou binnen no-time klaarstoomt om geld te verdienen met crypto.

Gratis online Bitcoin Training

Je begint waarschijnlijk met de Gratis online Bitcoin Training. Dit is een training van anderhalf uur. In plaats van je tijd verdoen met een Netflix serie, besteed jij jouw tijd nuttig en leer jij hoe je jouw eerste crypto koopt voor 1 euro, leer je welke strategie je nodig hebt om geld te verdienen, wordt jou duidelijk hoe Bitcoin en crypto werken en ontdek jij welke sleeping giant AllesOverCrypto heeft gevonden.

Bij de training zitten 3 gratis e-boeken. Die krijg je direct na je aanmelding in je mailbox. Dit is meteen een voorbereiding op de gratis training. Lekker lezen en leren over crypto, nog voor de anderhalf uur durende cursus begint.

ALLESOVERCRYPTOGRATIS

10 redenen om te leren over crypto

In dit e-boek leer je precies wat de redenen zijn om te leren over crypto. De toekomst digitaliseert steeds meer. Er zijn zelfs al geïmplanteerde chips waar mensen mee betalen. Dat doen ze niet met cash geld, maar met digitaal geld. AllesOverCrypto verwacht dat crypto net zo groot wordt als het internet en dat jij bij deze revolutie van geld, actief, aanwezig kan zijn.

Crypto Mastergids

Met de Crypto Mastergids bereidt jij jezelf optimaal voor op de online training. Je weet precies hoe je begint en weet alles wat je nodig hebt om de training te doorlopen.

7 manieren om online geld te verdienen

Altijd al willen reizen, en dan toch tegelijkertijd je geld verdienen? Wil jij weten wat de ideale banen zijn om vanuit huis te werken? In dit gratis e-boek leer jij wat de 7 beste manieren zijn om online geld te vedienen.

AllesOverCrypto Blog

Wanneer je alles over crypto wil leren, dan kom je snel uit bij blogs. Vaak is het niet helemaal duidelijk waarom je een blog serieus zou nemen, maar bij AllesOverCrypto is de Blog precies wat jij nodig hebt om alles te leren over crypto, maar ook om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. In de blog worden allerhande categorieën behandeld. Er wordt uitleg gegeven over Blockchain, Beveiliging, informatie over Cryptocurrency’s, over wetgeving, maar ook over ICO/IDO/IEO, en nog heel veel meer. Alles wat met crypto te maken heeft, vind je hier terug of ga je in de toekomst hier vinden. Er zijn maar liefst 15 verschillende categorieën. Het zal lastig zijn om uitgelezen te raken en het is allemaal informatie die jou helpt om geld te verdienen met crypto. Helemaal gratis informatie, voor het oprapen, van experts.

De Shop van AllesOverCrypto

Wanneer je al die informatie opslurpt, zal je al snel tot de conclusie komen dat jij nog meer kennis wil opdoen. Je wil kunnen toepassen wat je leert, zonder bang te zijn dat je de mist in gaat.

ALLESOVERCRYPTOCATE

Crypto Masterclass

In de Crypto Masterclass leer jij alles wat je moet weten over blockchain en cryptomunten en hoe jij daar geld mee kan verdienen. Je leert te beleggen en te handelen in cryptomunten. Je wil alleen wel leren voor je gaat investeren. Je handelt dan op een verantwoordelijke manier in cryptovaluta, je weet hoe je trading indicatoren moet uitleggen en je hebt een eigen handelsstrategie gecreëerd. Je snapt dan echt waarom het interessant is om juist nu in crypto en de bijbehorende blockchaintechnologie te investeren. Je laat geld dan voor jou werken, in plaats van dat jij werkt voor jouw geld. Misschien wel het belangrijkste is wel dat je leert handelen zonder dat jouw emoties in de weg gaan zitten. Je wordt niet alleen ondersteund door de experts van AllesOverCrypto, maar ook door de rest van de hechte Crypto Community van AllesOverCrypto, de studenten die elkaar helpen om alles uit de cryptomarkt te halen.

Wat zit er allemaal in de Crypto Masterclass?

 • Maar liefst 36 uur videomateriaal
 • Het e-boek 10 crypto parels
 • Je krijgt toegang tot The Zone, dit is de V.I.P. community van AllesOverCrypto
 • Er zijn echte crypto experts die antwoord geven op jouw vragen
 • Je krijgt de BitcoinBijbel
 • De onmisbare Crypto Belastinggids
 • De super handige Million Dollar Template
 • Het Ultieme Investerings-Handboek
 • Het Altcoin Magazine
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)!
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • De Bitcoin & Cryptocurrency begrippenlijst
 • 20 procent korting op jouw transactiekosten bij Binance
 • 200 quizvragen waarmee jij jouw kennis kan testen
 • Je krijgt ook een certificaat
 • Je hebt levenslange toegang.

ALLESOVERCRYPTOHEADER

De Crypto Masterclass Modules

 1. Welkom bij de Crypto Masterclass, bestaat uit 3 lessen
 2. Je eerste cryptocurrency, bestaat uit 4 lessen
 3. Maak een killer start! Bestaat uit 4 lessen
 4. Bouw je onbreekbare kluis, bestaat uit 4 lessen
 5. Je winst cashen! Bestaat uit 3 lessen
 6. Wees de eerste investeerder, bestaat uit 6 lessen
 7. Een passief crypto-inkomen, bestaat uit 5 lessen
 8. De crypto-trend de baas, bestaat uit 3 lessen
 9. The Winning Mindset, bestaat uit 10 lessen
 10. Vrijheid dankzij crypto training, bestaat uit 11 lessen
 11. De beste tools en indicatoren, bestaat uit 7 lessen
 12. Word Crypto Trading Master, bestaat uit 9 lessen

De Crypto Masterclass wordt continu bijgehouden en aangepast. Alleen de beste cryptomunten en meest betrouwbare informatie wordt opgenomen in de masterclass. Daarnaast is er een 100 procent niet-goed-geld-terug garantie. Je hebt 14 dagen om de Crypto Masterclass te bekijken en wanneer je niet tevreden bent, dan stuur je een mail en krijg je de kosten terug gestort.

Crypto Mastery

Crypto Mastery is een crypto-platform. Hier krijg je alle trends, unieke kansen, bronnen en andere informatie over een passief inkomen met crypto, overzichtelijk bij elkaar. Wanneer je kiest voor Crypto Masteru dan maximaliseer jij jouw passieve inkomen door cryptovaluta voor jou te laten werken, weet je hoer je het maximale uit crypto te halen door op tijd in te stappen bij de nieuwste crypto-trends en verdien je dus gewoon geld terwijl je slaapt. Je hoeft alleen maar de signalen, die experts herkennen dankzij jarenlange crypto ervaring, over te nemen en je kan ontspannen. Je hebt hier geen uitgebreide crypto kennis of ervaring voor nodig, terwijl je toch unieke crypto kansen kan benutten. Je kan jouw vragen neerleggen bij crypto-experts en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends. Gaandeweg leer je dus ook hoe deze professionele crypt-experts inspelen op de trend. Je wordt op die manier de crypto-trend de baas en leert hoe je het maximale haalt, uit unieke kansen, door je geld te verdienen in een stijgende en in een dalende markt.

Dit abonnement geeft jou 7 dagen per week trend-signalen via de Discord Chat App. Je kan dit gebruiken op je computer, tablet of telefoon. Er is een wekelijkse livestream van een crypto-expert die je leert in te spelen op crypto-trends en deze maximaal te benutten en er zijn ondersteunende, educatieve video’s, die jou als beginner leren om de trend-signalen op een eenvoudige manier over te nemen.

ALLESOVERCRYPTOERVARING

Crypto Signals

Crypto Signals is precies wat het zegt te zijn. Je krijgt de juiste koop- en verkoopmomenten, van de beste cryptomunten, allemaal aangereikt. De buitenkansjes die de experts van AllesOverCrypto vinden, delen ze meteen met jou. Je hoeft alleen maar te kopiëren wat zij doen en je verdient maximaal aan crypto. Dit zijn handelaren die al jarenlang ervaring hebben met geld verdienen aan crypto. Het harde werk wordt voor jou gedaan.

Je maakt dan continu veel meer winst, zonder dat je hier crypto-kennis of ervaring voor nodig hebt. Je kan met al jouw vragen terecht bij de crypto trading experts en die hebben, voor jou, hun ogen op de markt, terwijl jij met iets heel anders bezig bent. De tweewekelijkse van de crypto expert livestream leert jou hoe je een technische analyse en on-chain analyse doet. En je krijgt feedback op je eigen trading analyses, waardoor jouw skills naar een nieuw level getild worden.

Crypto Parels

Iedereen wil dé crypto parel vinden en in een klap rijk worden. In Crypto Parels zijn 10 potentiële munten samengevoegd. Deze cryptocoins zijn gevonden door de grootste crypto experts van Nederland. Je krijgt niet alleen ieder jaar deze tien parels, maar je krijgt ook nog eens uitleg over de selectiecriteria. Zo begrijp je dus steeds beter hoe jij zelf ook die crypto parels kan vinden.

Ga zelf gewoon eens kijken op de website van AllesOverCrypto. Er is zoveel informatie verkrijgbaar, grotendeels gratis en voor niks, dat je heel wat laat liggen als je hier niet even gaat kijken. Je zal zien dat alles duidelijk en overzichtelijk op de website staat. Kijk bij de blog voor artikelen, maar sla ook zeker de FAQ niet over. De gratis training geeft je een goede indruk van wat je van de Masterclass kan verwachten en helpt je al een heel eind op weg. De ondersteunende gratis e-boeken laat je natuurlijk ook niet zomaar liggen. Je zal snel doorkrijgen dat je dankzij AllesOverCrypto heel veel geld kan gaan verdienen, dan je onderdeel van deze geld revolutie kan zijn en dat jij jouw vrijheid kan terugverdienen. Kan je slapend rijk worden? Als je eerst wat tijd en werk investeert in de juiste weg vinden en kennis opdoen, dan kan dat. Zo simpel is het. En mogelijk voor iedereen.