Succes voor het oprapen

Vrijheid is iets bijzonders tegenwoordig. Het is eigenlijk alleen nog maar mogelijk als je financieel onafhankelijk kan worden. Anders eindig je in de rat race. Precies daar waar je eigenlijk niet wil zijn. Mensen die snappen wat vrijheid inhoudt, snappen ook dat zij hier weinig aan hebben als zij de enige zijn die van deze vrijheid genieten. Vrijheid moet zoveel mogelijk gedeeld worden.


Dit is wat Robert Jansen ervaren heeft. Hij bewandelde de gangbare weg van loondienst en zag in dat hij hier niet gelukkig van zou worden. Hij begon met het vergaren van informatie, met leren, met cursussen volgen, met boeken kopen en vooral met heel veel vallen en opstaan. Hij wilde alles leren over online geld verdienen. In 2019 was het eindelijk zo ver. Hij nam ontslag bij zijn baas en tegenwoordig heeft hij al ruim 200.000 euro omgezet, op 2 jaar tijd, dankzij het genereren van een online inkomen.

Alles wat Robert de afgelopen jaren geleerd heeft, is hij gaan opschrijven en dat resulteerde in het boek Voor Altijd Vrij.

vrijheid-boek

“Hoe je in de avonduren een voltijds inkomen creëert met het internet, zodat je in volledige vrijheid kunt leven; zonder eigen product, zonder klantenservice, met mijn bewezen en werkende systeem.”

Dit is het laatste boek dat je nodig hebt om te ontsnappen uit de standaard weg die alle mensen belopen. Leren, loondienst, verdienen als je werkt, en niks verdienen als je niet werkt. Alle ervaring en kennis die Robert heeft opgedaan, deelt hij in dit boek. Je leest mee hoe hij opstart, zijn online assets uitbreidt en hoe dit hem tonnen heeft opgeleverd. Jij hoeft zijn fouten dus niet te maken, want jij leert van zijn ervaringen en overwinningen.

  • No nonsense en to-the-point in maar 15 hoofdstukken
  • Het is praktisch en je kan het direct toepassen en starten
  • Maak assets die meer dan 5K per maand doen
  • De manier om online geld te verdienen
  • Het enkeltje naar een vrij leven

Je krijgt niet alleen het boek, maar je krijgt een heel pakket. Zo zit er een 3-daagse Kick Start Training bij het boek. Dit leert je om de aangereikte, nieuwe kennis in de praktijk toe te passen. Op die manier krijg je namelijk resultaten.  Er is een 15K Case-Study. Hierin kan je lezen hoe Robert met enkele dagen werk, maar liefst 15.000 euro aan commissies verdiende. Hij vertelt niet alleen binnen welke niche het product valt, maar ook wel product het was en wat hij ervoor heeft moeten doen.

Wil je succesvol zijn met beleggen, dan dien je een doel te hebben. Met de Vrijheid Planner kan jij die doelen stellen. Geen saai gedoe, maar jouw grootste dromen, mooiste wensen en jouw diepste verlangens ga jij hierin vastleggen. En als laatste, maar zeker niet als minste, krijg je ook nog het e-book 100K mindset cadeau. Dit boek leert jouw denken als een winnaar, want dat is namelijk nodig om iets te bereiken in et leven. Succesvolle mensen denken nou eenmaal anders dan mensen die moeite hebben om succesvol te zijn. Het is allemaal een mindset.

Deze kans kan je toch niet laten liggen? Bestel het boek nu hier en betaal tijdelijk maar 17euro!

Online geld verdienen… Hoe dan?

Robert zet binnen no-time een nieuwe website neer en laat die binnen de kortste keren groeien. Hij verkoopt niks zelf, hoeft geen bestellingen te regelen en hoeft zich niet met klanten bezig te houden. De afgelopen jaren heeft hij dit met meerdere websites gedaan. Het lastige deel van het werk doet hij niet zelf, maar dit doen de verkopers van de producten en diensten. Jij staat met zijn Voor Altijd Vrij methode tussen de klant en de verkoper in.

Je hebt geen technische kennis of ervaring nodig, maar je kan, na het lezen van zijn boek, evengoed een website opzetten, wat dan jouw online asset is. Vervolgens ga je op een organische wijze bezoekers naar jouw website trekken en dat gaat je geld opleveren. Zonder geld aan advertentiekosten uit te geven, zonder dat je een following moet opbouwen of dat je bezig moet zijn met social media.

Het kiezen van jouw markt

Het begint allemaal met het kiezen van jouw markt. Dat kan echt van alles zijn. Heb jij een passie? Een idee met potentie? Zorg hoe dan ook dat het dicht bij jou staat. Je wilt een niche kiezen waar jouw interesse ligt. Je ben hier namelijk een tijdje mee bezig en je dient wel kennis over het product te hebben of op te doen. Dat zal het althans veel meer kans van slagen geven. Je kan dan namelijk iets voor anderen betekenen en wanneer je iets voor anderen kan betekenen, dan kan je daar geld mee verdienen.

Robert geeft overigens geen garantie voor succes. Dat is voor de mensen die hier echt serieus mee aan de slag gaan. Door voor een langere periode, consistent door te zetten, dat is hoe je succesvol wordt.

Dit is natuurlijk niet het grote geheim achter de methode van Robert, maar met zijn methode hoef jij je dus alleen maar bezig te houden met iets wat jou ook nog interesseert. Wat wil je nog meer?

affiliate-meesterschap-banner

Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Wat dit boek zo ijzersterk maakt? De Niet-Goed-Geld-Terug Garantie die Robert biedt. Hij staat voor honderd procent achter zijn boek en is ervan overtuigd dat met zijn boek en gezonde werklust, gecombineerd met passie, interesses en dromen, ervoor gaat zorgen dat jij ook financieel onafhankelijk kan worden. Ben jij niet tevreden over het boek en de extra cadeaus? Dan hoef je hem alleen maar een e-mail te sturen, wel binnen 14 dagen, en dan krijg jij jouw geld terug.

Conclusie

Heel simpel gezegd, je kan hiermee niet de boot ingaan. Er is namelijk een goede regeling wanneer je ontevreden bent. Je zal snel genoeg ontdekken dat dit niet zal gebeuren. Je krijgt zoveel informatie, richtlijnen en handvaten, dat het bijna onmogelijk is, wanneer jij het werk erin steekt, om niet te slagen. Iedereen kan succesvol zijn met online geld verdienen met Affiliate Marketing Meesterschap. Je eigen financiële onafhankelijkheid bewerkstelligen is nog nooit zo dichtbij geweest, op een bewezen manier, zonder dat je veel risico hoeft te lopen of heel veel hoeft te investeren. Je zou toch bijna gek zijn om dat te laten liggen.