De crypto exchange voor beginners en gevorderden

Er is een oerwoud aan exchanges en het kan lastig zijn om te bepalen of een exchange past bij jouw wensen en behoeftes. BinaryX steekt behoorlijk boven de andere exchanges uit. Er is een goedkope en vaste kostenstructuur. Je weet dus precies welke kosten je maakt en die zijn niet hoog. Als je wil verdienen met crypto handel, dan is dat niet onbelangrijk.


BinaryX is fijn om te gebruiken voor beginners en gevorderden. De interface is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je kan hier 5 fiat munten verhandelen en 13 crypto munten. De exchange bestaat sinds begin 2019 en heeft naast crypto ook andere digitale assets.

Handelen in crypto op BinaryX

Je hebt verschillende tools nodig om te kunnen handelen in crypto, die krijg je allemaal op BinaryX, Je krijgt ook een cold crypto wallet, je hebt toegang tot een digitale asset academy, de webhandel terminal en er is een white label service dat jou helpt om je eigen crypto bedrijf te starten. BinaryX biedt voornamelijk binaire opties aan. Een binaire optie is een contract waarmee je als belegger kan speculeren over de prijs van digitale activa. Bitcoin bijvoorbeeld.

BinaryX is erg toekomst gericht en innovatief. Zo is het streven om in 2022 leider te zijn in de sector voor het uitwisselen van digitale activa. Dit willen ze bereiken door hun eigen crypto index te lanceren. Met deze service kan je als bedrijf je eigen token maken, uitgeven en zelfs je eigen internationale bankservice aan kan bieden.

Welke valuta kan je traden op BinaryX?

Je kan zowel fiat als crypto traden. Daarnaast is BinaryX bezig om de komende periode steeds meer crypto te introduceren op het platform.

Fiat

 • Euro / EURO
 • Amerikaanse dollar / USD
 • Russische roebel / RUB
 • Oekraïense grivna /UAH
 • Britse pond / GBP

Crypto

 • Bitcoin / BTC
 • ETH / Ethereum
 • XRP / Ripple
 • BCH / Bitcoin Cash
 • LTC / Litecoin
 • USDT / TetherUS
 • BNB / Binance
 • OMG / OMG Network
 • ENG / Enigma
 • LINK / ChainLink
 • HOT / Holo
 • UNI / Uniswap
 • COMP / Compound

 

Betaalmethoden en gebruikerskosten

Er zijn verschillende crypto- en fiat exchanges mogelijk. Hierdoor kan jij op diverse manieren geld op je account zetten. Je kan fiat valuta overmaken met een bankoverschrijving, credit- en debetkaart en een SEPA-overboeking en crypto kan je overboeken door een wallet aan te maken voor die crypto. Je zet vervolgens met een transactie de crypto over naar dat walletadres.

In plaats van fees, zoals bij andere exchanges, betaal je bij BinaryX gewoon een vast bedrag per maand. Je betaalt dan geen conversiekosten en je hebt een exchange limiet van 100.000 USD. Voor een beetje actieve trader is dit aanzienlijk minder dan bij andere exchanges die commissies in rekening brengen via spreads en fees. De mining vergoedingen zijn onontkoombaar en hier heeft de exchange verder ook geen invloed op. Die worden bepaald door et netwerk van de blockchain.

Wil je crypto of fiat valuta opnemen? Dan kan dit tot 48 duren op BinaryX. Dit opnameproces is vrij standaard. Je hoeft alleen maar et wallet adres van de ontvanger in te vullen en het bedrag dat je wil versturen. Fiat valuta kan je ook laten overschrijven naar je bankrekening of laten storten op je creditcard. Hiervoor zijn enkele standaard gegevens nodig.

BinaryxReview coins

Veiligheid en betrouwbaarheid

Naast alle wettelijk verplichte regelgeving, van onder meer de EU, zoals Verordening Gegevensbescherming (AVG) en KYC, het Know Your Customer beleid. Er is ook nog een samenwerkingsverband met 10Guards, zijn er toegang op meerdere niveaus nodig voor geïmplementeerde bestanden, werkstations en servers en is er een team specialisten op het gebied van cyber beveiliging die het platform vol continu bewaken. Er is een strenge 2-staps verificatie systeem en je kan alleen maar betalingsmethodes gebruiken die bekend en vertrouwd zijn.

De klantenservice van BinaryX is uitgebreid en professioneel. Je kan op meerdere manieren contact opnemen. Via de website en de app, maar ook via Telegram, WhatsApp of Viber. Daarnaast is er een lijst met Veelgestelde Vragen en is er een sterke en behulpzame community.

Conclusie

BinaryX is nog enigszins beperkt in het aanbod crypto, maar dat breidt zichtbaar steeds meer uit en je kan er handelen in alle bekende en dus meest betrouwbare crypto. Je het zijn sterke coins, die hun bestaansrecht al bewezen hebben en waarmee jij dus ook minder risico loopt. Daarnaast biedt BinaryX een maandabonnement aan waardoor jij aanzienlijk in kosten gaat besparen. Geen onduidelijke fees en transactiekosten, commissies of andere verborgen toestanden, maar duidelijk en recht toe, recht aan precies weten waar je aan toe bent. De interface is zeer gebruiksvriendelijk en fijn om mee te werken voor zowel beginners als gevorderden. Een account aanmaken is gratis, dus kijk vooral even rond, de extra mogelijkheden, zoals je eigen crypto bedrijf beginnen en je eigen cryptomunt uitbrengen, compenseren het nog in opbouw zijnde crypto portfolio.