Vind hier de beste Nederlandse crypto cursussen

Wat zijn de beste crypto cursussen in Nederland?

Beste crypto cursusEnkele jaren geleden hadden vrij weinig mensen nog gehoord van cryptocurrency. Hoe anders is dat nu? Nou, héél anders. Met name in de afgelopen jaren is cryptocurrency ongekend populair geworden. Iets wat onder meer aan de stijgende koersen te danken is; veel koersen zijn door het dak heen gegaan, waardoor veel mensen veel geld hebben verdiend.

Wil jij ook met de cryptocurrencies geld verdienen? Om dit voor jezelf mogelijk te maken, is het zaak dat je veel kennis op gaat doen. Je kunt deze kennis via het internet op doen, maar je kunt veel beter voor een cursus kiezen. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de 5 beste crypto cursussen van dit moment. Kun je niet langer wachten, en wil je nu al weten wat de beste crypto cursus is? Wij vinden de cursus van AllesOverCrypto de beste cryptocurrency cursus.

Met een crypto cursus geniet je sowieso van de nodige voordelen. Om welke voordelen dit precies gaat, lees je ook verderop in dit artikel. Tevens geven wij je nog tips voor het uitkiezen van de beste cursus. Ga er dus even goed voor zitten en laat je verrassen!


#1. Crypto Masterclass van AllesOverCrypto

Bezoek AllesOverCrypto

Als we het over een populaire crypto cursus hebben, hebben we het over de Crypto Masterclass. De heren van AllesOverCrypto hebben zelf ongekend veel kennis en delen deze kennis graag. Het gevolg hiervan is de uitgebreide en hoogwaardige Crypto Masterclass. Een cursus waar je écht veel van gaat leren.

Bijkomend voordeel: het volgen van deze cursus is ook nog leuk. Dit komt onder meer doordat deze cursus vooral voor beginners geschikt is. Als je nog helemaal geen ervaring met beleggen in crypto hebt, komt deze cursus dus als geroepen. In onze ogen is dit dan ook de beste crypto cursus van dit moment. Bovendien kun je een gratis training volgen; kom naar de gratis Bitcoin training!

Pluspunten:
 • Bijzonder uitgebreide crypto cursus
 • Deze cursus is door ware experts opgesteld
 • De cursus is leuk om te volgen én is geschikt voor beginners
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Minpunten:
 • -
Schrijf je gratis in voor de training

#2. Madelon Vos, gratis crypto cursussen en e-book

Bezoek AllesOverCrypto

 

Een ware expert in de wereld van crypto; dat is toch wel de manier waarop we Madelon Vos kunnen omschrijven. Vele jaren geleden kwam zij met cryptocurrency in aanraking, waarna zij al snel enthousiast werd. Madelon Vos had namelijk al heel snel door dat de cryptocurrency voor een flinke verandering in ons leven zou kunnen zorgen. En niks blijkt minder waar.

Door de jaren heen heeft Madelon Vos veel ervaring en kennis op weten te doen. Deze kennis en ervaring deelt zij nu maar al te graag. Dit doet ze onder meer gratis crypto cursussen en met een gratis e-book. Een ideale optie om gratis met de wereld van cryptocurrency in aanraking te komen.

Pluspunten:
 • Sommige crypto cursussen en e-books van Madelon Vos zijn gratis
 • Madelon Vos is echt één van de beste crypto-experts
 • De cursussen van Madelon Vos zijn leuk om te volgen
 • Divers aanbod van cursussen, voor zowel beginners als voor ervaren beleggers
Minpunten:
 • -
Start Here Met de crypto en trading academy

#3. X10 met crypto [beleggen.com]

Bezoek AllesOverCrypto

Wil jij jouw vermogen zien te vertienvoudigen? Dan kun je de X10 met Crypto cursus van Harm van Wijk gaan volgen. Harm van Wijk is al ruim 35 jaar actief in de wereld van beleggingen. Eerst was hij vooral in de wereld van aandelen actief, maar nu heeft de cryptocurrency zijn volledige aandacht. De uitgebreide X10 met Crypto cursus is daar het gevolg van. Eerder bracht Harm van Wijk onder meer zijn eigen Trading Navigator methode uit. Dit is een cursus waarbij het gaat om andere financiële producten. Met de Trading Navigators geld verdienen op de beurs; Harm van Wijk maakt het voor je mogelijk.

Deze cursus kenmerkt zich door zijn uitgebreidheid. Ook het feit dat deze cursus behoorlijk diep op de stof ingaat, is wat ons betreft een groot voordeel. Hierbij is het wel goed om te weten dat deze cursus vooral voor ervaren beleggers geschikt is.

Pluspunten:
 • Harm van Wijk is echt een onwijs ervaren en vakkundig man
 • De cursus is leuk en bijzonder interessant om te volgen
 • De cursus is vooral voor ervaren beleggers geschikt én gaat dus echt diep op de stof in
 • De cursus is voorzien van meerdere interessante bonussen
Minpunten:
 • -
Start hier met de X10 crypto cursus

#4. Crypto Community

Bezoek AllesOverCrypto

Cryptocommunity: let’s go down the rabbit hole. Dit is eigenlijk de lijfspreuk van de Crypto Community. Een online community waarbij echt alles draait om het investeren in cryptocurrency. Het leuke aan deze community is dat de community ook echt actief is. Dit geldt voor onder meer het forum, terwijl de cursus zelf ook ongekend populair is.

Iets wat te danken is aan de heren achter de Crypto Community; Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland. Deze heren vormen een prima team en hebben de Crypto Community naar grote hoogte bracht!

Pluspunten:
 • Het gaat hierbij om méér dan alleen de crypto cursus
 • De cursus is bijzonder uitgebreid te noemen
 • Dankzij de drie ontwikkelaars wordt in de cursus vanuit meerdere perspectieven naar cryptocurrency gekeken
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
Minpunten:
 • -
Ga naar de cursus van de Crypto Community

#5. De Bitcoin Consultant

Bezoek AllesOverCrypto

Wil jij graag meer over specifiek Bitcoin weten? Dan kun je ook prima kiezen voor één van de cursussen van Home – De Bitcoin Consultant. Deze consultant, John van Meer, is ongekend ervaren. Hij heeft door de jaren heen bovendien heel veel kennis opgedaan, waardoor hij je perfect kan informeren. En kan helpen.

Dit doet hij dan ook met meerdere crypto cursussen. Maar, daar blijft het niet bij. John van Meer biedt namelijk ook 1 op 1 sessies en workshops aan. Al met al kunnen we stellen dat je van John van Meer heel veel kunt leren.

Pluspunten:
 • John van Meer is heel ervaren en vakkundig
 • Je kunt uit meerdere online producten/diensten bij De Bitcoin Consultant kiezen
 • De diensten van John van Meer zijn echt van een hoog niveau
 • De prijs-kwaliteitsverhouding is dik in orde
Minpunten:
 • -
Ga naar de cursus van de Bitcoin Consultant

Wat is een crypto cursus eigenlijk?

Heb je voor jouw studie wel eens een cursus gevolgd? Of heb je voor jouw werk wel eens een cursus gevolgd? Dergelijke cursussen kun je vergelijken met een cursus. Een cursus voldoet – in zijn algemeenheid – daarbij aan drie facetten:

 • De cursus bestaat uit meerdere hoofdstukken ofwel modules
 • De cursus kun je online gevolgen, in een beveiligde omgeving
 • Bij een crypto cursus draait alles om maar één onderwerp; cryptocurrency

Door de jaren heen zijn er behoorlijk veel verschillende cursussen op de markt gebracht. Logisch ook, aangezien meer en meer mensen iets willen weten over de cryptocurrencies. Daarbij is het ook goed om te zien dat we in ons land meer en meer experts hebben gekregen. Wij denken hierbij meteen aan bijvoorbeeld Madelons Vos en Harm van Wijk. Dat zij crypto cursussen ontwikkeld hebben, doet ons alleen maar tevreden stemmen. Dankzij dergelijke vakmensen kunnen een hoop andere mensen het nodige over cryptocurrency leren.

BesteNederlandseCryptoCursussenBlogPic1

Waarom zou je een crypto cursus volgen?

Is het zo dat het volgen van een cursus aan te raden is? Ja, absoluut. Door een crypto cursus te volgen, geniet je namelijk van de nodige voordelen:

 • Een crypto cursus is uitgebreid. Doordat een crypto cursus uitgebreid is, kun je heel veel kennis op gaan doen. Aangezien cryptocurrency voor veel mensen nog een ‘nieuw’ onderwerp is, is het op doen van deze kennis erg belangrijk.
 • Dankzij een crypto cursus kun je een hoger rendement behalen. Als je eenmaal in cryptocurrency gaat investeren, doe je dit waarschijnlijk met maar één doel: een zo’n hoog mogelijk rendement behalen. Door met een cursus aan de slag te gaan, doe je alle benodigde kennis op. Met dank aan deze kennis ben je vervolgens in staat om de gewenste rendementen te behalen.
 • Een crypto cursus is leuk en makkelijk om te volgen. Ook is het een groot voordeel dat een cursus leuk en makkelijk te volgen is. Dit komt onder meer doordat een cursus zich volledig online afspeelt; je hebt dus alleen een laptop en een internetverbinding nodig. De verschillende ontwikkelaars hebben er vervolgens voor gezorgd dat de cursussen ook echt leuk zijn om te volgen. Je hoeft je tijdens het volgen van een crypto programma in ieder geval niet te vervelen.
 • Er bestaat eigenlijk geen alternatief. Vind je – om welke reden dan ook – een cursus toch niet al te interessant? Dan heb je eigenlijk geen alternatief. Je kunt via het internet veel kennis op doen, maar dit haalt het absoluut niet bij een cursus. Een cursus is namelijk een allesomvattend programma waarmee je heel veel kennis op gaat doen. En ook nog eens kennis die klopt, aangezien de cursussen door vakmensen ontwikkeld worden.
 • Er bestaan veel soorten crypto cursussen. Een bijkomend voordeel is dat je tegenwoordig uit veel soorten crypto cursussen kunt kiezen. Zo bestaan er cursussen voor beginners en voor de meer ervaren belegger. Ook is het een groot voordeel dat je uit verschillende ‘soorten’ cursussen kunt kiezen; sommige richten zich bijvoorbeeld meer op onderwerp X, terwijl andere cursussen zich meer richten op onderwerp Y. Met dank aan dit uitgebreide aanbod heb je in ieder geval meer dan voldoende keuze.
 • Je krijgt de beschikking over meerdere bonussen. Kies je voor één van bovengenoemde beste crypto cursussen? Dan weet je op voorhand zeker dat je ook meerdere bonussen tot je beschikking krijgt. Deze bonussen kun je eigenlijk zien als een verdieping op de toch al uitgebreide cursus!

BesteNederlandseCryptoCursussenBlogPic2

Waarop moet je letten bij het kiezen van de juiste crypto cursus?

Het mag duidelijk zijn; het volgen van een crypto cursus is absoluut aan te raden. Zou jij zelf ook graag een cursus over cryptocurrency willen volgen? Dan raden wij je aan om voor één van de hierboven genoemde beste crypto cursussen te kiezen. Voor welke cursus je dan het beste kunt kiezen, hangt van jouw voorkeuren af.

Wij raden je bovendien het volgende aan; maak echt een goede vergelijking. Bij het maken van deze vergelijking kun je het beste op meerdere criteria letten. Welke criteria dit zijn, bespreken we graag hieronder.

Soort cursus

Allereerst moet je goed naar het soort cursus kijken. Betreft het een cursus voor beginners? Of betreft het een cursus voor de meer ervaren belegger? En is het een algemene crypto cursus? Of is het een cursus die zich op een specifiek onderwerp richt? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je naar moet kijken.

Opbouw & inhoud

Ook moet je goed naar de opbouw en de inhoud van de crypto cursus kijken. Spreken de benoemde modules/hoofdstukken je bijvoorbeeld al aan? Of heb je het idee dat de inhoud niet helemaal op jouw wensen aansluit? Kijk hier kritisch naar, zodat je ook echt iets aan de cursus gaat hebben.

De ontwikkelaar

Verder moet je heel goed naar de ontwikkelaar van de cursus kijken. In onze ogen moet je altijd voor een bekende crypto cursus van een ervaren ontwikkelaar kiezen. Voorbeelden hiervan zijn de heren van AllesOverCrypto, de heren van de Crypto Community, Harm van Wijk, John van Meer en Madelon Vos.

Bonussen

Bij de meeste crypto cursussen krijg je één of meerdere bonussen geleverd. Ga goed na om welke bonussen dit gaat en wat je hiervan vindt. In een ideale wereld krijg je uiteraard heel veel waardevolle bonussen meegeleverd.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Tot slot raden wij je ook aan om goed naar het prijskaartje te kijken. Wat betaal je precies voor de cursus? En wat krijg je voor dit bedrag precies? Om op dit gebied de juiste keuze te maken, zou je eigenlijk een bepaald budget voor jezelf in moeten stellen. Maar, let wel op; de investeringen die je in een crypto cursus doet, verdien je op termijn weer terug. Durf dus zeker te investeren in de beste crypto cursus!

BesteNederlandseCryptoCursussenBlogPic3

FAQ

Zit je nog met vragen over een crypto cursus? Dan ben je zeker niet de enige. Wij krijgen met enige regelmaat vragen binnen, waarna wij besloten hebben om deze vragen te bundelen. In deze sectie met veelgestelde vragen vind je deze vragen én het bijbehorende antwoord.

Zijn er ook gratis crypto cursussen?

Ja, er bestaan zeker gratis crypto cursussen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de gratis crypto programma van Madelon Vos. Deze cursussen zijn niet super uitgebreid, maar bieden je wel de kans om op een leuke manier kennis te maken met de wereld van cryptocurrency.

Wat is het verschil tussen een gratis cursus en betaalde cursussen?

Een betaalde cursus is letterlijk en figuurlijk waardevoller. Het feit dat je voor zo’n cursus moet betalen, komt uiteraard niet uit de lucht vallen. Nee, dat is puur het gevolg van de waarde die de cursus met zich mee brengt. Een gratis cursus brengt ook een waarde met zich mee, maar die waarde is vele malen kleiner. Een gratis cursus is prima om kennis te maken met de wereld van crypto, maar daar blijft het dan ook bij. Als je écht veel wilt leren, kies je voor een betaalde cursus.

Wat is een crypto community?

Dit is een online community waarin alles om cryptocurrency draait. In deze community kun je vragen stellen, kun je andere mensen helpen en kun je elkaar inspireren. Binnen zo’n community vind je overigens alleen maar gelijkgestemden; mensen die verregaande interesse in crypto hebben.

Hoeveel kost een crypto cursus?
Feit is dat de kosten voor een crypto cursus behoorlijk uiteenlopen. Voor sommige cursussen betaal je bijvoorbeeld 397 euro, terwijl je voor andere cursussen een bedrag van 997 euro moet betalen. Maak daarom voor jezelf een hele goede vergelijking.

Wat voor soort cursussen zijn er op het gebied van cryptocurrency?

Eigenlijk alle crypto cursussen die je kunt volgen, zijn videocursussen. Dit betekent dat de lessen in een video zijn gegoten; je hoeft hierbij alleen maar naar de video te kijken. Informatief, vermakelijk en leuk om te volgen. Feit is wel dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen de verschillende cursussen:

 • Cursussen voor beginners: dit zijn cursussen die echt op het nul niveau beginnen. Door met zo’n cursus aan de slag te gaan, kun je alle benodigde beginnerskennis op doen.
 • Cursussen voor ervaren beleggers: heb je al ervaring met het investeren/beleggen in cryptocurrency? Dan komt deze cursus veel beter van pas.
 • Gratis cursussen: het is mogelijk om voor een gratis cursus te kiezen. Iets wat wij niet direct aanraden, aangezien deze cursussen vaak vrij beperkt zijn. Toch is het leuk om op zo’n manier kennis te maken met de wereld van cryptocurrency.
 • Betaalde cursussen: als je voor een cursus moet betalen, is dat een goed teken. Dat geeft immers aan dat de cursus uitgebreid is én de nodige waarde met zich mee brengt. Kies daarbij wel voor één van de beste crypto cursussen van dit moment!

 

Crypto Cursus Top 5

#1 Crypto Masterclass
Lees Review
#2 BinaryX
Lees Review
#3 Bitonic
Lees Review
#4 Cryptocommunity Crypto cursus
Lees Review
#5 GranFiesta
Lees Review
Bekijk alles